Boğa Burç Yorumları 31 Mart 2023

Boğa burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz geri adım atmalısın – son zamanlarda kendi payına düşenden fazlasını almış olabilirsin ve diğer insanların kızgınlığına kapılmaktan hoşlanmıyorsan, serveti biraz daha iyi yeniden dağıtmalısın.


31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yaratmaktan büyük bir memnuniyet alacaksınız. Spesiyalitelerinden birini hazırla.


31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, günün çoğunu evde geçirmeye karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmeyin, çünkü Aslan ayı haritanızın ev içi mutluluğu yöneten bölümüne sıcaklık getirir. Bu titreşimler, kendinizi ve alanınızı beslemek, aşırı uyarıcı çalışma ortamlarından, trafikten ve kalabalıktan bir adım geri çekilmek için mükemmeldir. Öğleden sonra dönerken ve güneş ve ay aynı hizaya gelerek meditasyon ve iç gözlem için mükemmel anı işaret ederken bilinçaltınız yeni gerçekleri aydınlatabilir. Gün sona ererken ve Chiron solar on ikinci evinizde aktif hale gelirken sessizliği ve yalnızlığı tamamen kucaklamak için fişten çekmeyi planlayın.


31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Pek çok insan yıldızlara ve gezegenlere aşina olsa da, asteroitler bile hayatımıza ve yolculuklarımıza dair büyük içgörüler getirebilir Boğa. Beslenme, bolluk ve kişisel bakımla bağlantılı bir asteroit olan Ceres, bizi her zaman bu ana temalara odaklanmaya teşvik ediyor. Ancak, şimdi gerileme aşamasındadır ve Başak’ın çiçek tarlalarına geri dönecektir. Bu, kişisel yaşamlarımız için de fırsatlar sağlayan bir iş-yaşam dengesini nasıl koruduğumuzun yanı sıra, hayatımızdaki kutsal ritüellerin toplu olarak farkına varmamıza neden olacaktır. Şu anda bu temel fikirleri göz önünde bulundurun. Parlak bilgelik toplayabilirsiniz.


31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi seçeceksin Boğa? Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığından, taahhütlerinizle bir dönüm noktasında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kareler, özellikle neye öncelik vermeniz gerektiğini anlamaya çalışıyorsanız, iki yol arasında sıkışıp kalmanızı önerir. Bir yandan, istemeseniz bile profesyonel taahhütlerinizin bazı yönlerini yerine getirmek için başkalarıyla birlikte çalışmanız gerekebilir. Ancak öte yandan, kareler sizi daha bağımsız bir rota izlemeye itebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.