Boğa Burç Yorumları 29 Mart 2023

Boğa burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlarla iyi geçinme beceriniz inişli çıkışlı ama şu anda en kötü düşmanınız bile o kadar da kötü görünmüyor. Hoşlandığın birine biraz daha yaklaşmaya çalışmalı ve ne durumda olduklarını görmelisin.


29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tutum, biber gibi baharat katar. Ama çok fazla eklersen deli gibi hapşırırsın.


29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Yengeç burcu Kayron ile kare açı yaparken izole edici bir enerji sizi bulabilir. Neyse ki, Venüs karizmanızı ve zarafet duygunuzu yükseltmek için devreye girecek ve sizi kabuğunuzdan çıkıp sosyalleşmeye teşvik edecek. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde içinizden esprili bir enerji akacak, bu yüzden uygun oldukları sürece birkaç tuhaf şaka yapmaktan korkmayın. Bu arada, Mars ve Satürn, destekleyici bir bağlantı yüküne girerek, ağ oluşturma ve dirsek ovma yoluyla kendinize bir isim oluşturmanıza yardımcı olur. Ancak bu gece Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde biraz sakinleşmek isteyeceksiniz.


29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ve yarın kozmosta cızırtılı bir enerji akıyor. Bunun nedeni, seks, dürtü ve tutku gezegeni olan kudretli Mars’ın görev yöneticisi gezegeni Satürn ile üçgen açıyla bağlanmasıdır. Kızıl gezegen, güneş enerjisiyle ilgili kısa mesafeli üçüncü evinizde yörüngede dönerken, Satürn arkadaşlıkla ilgili güneşle ilgili on birinci evinizde dönüyor. İlişki durumunuz ne olursa olsun, ani bir uçuş rezervasyonu yapma veya bir arkadaşınızla bir yolculuğa çıkma dürtüsü duyabilirsiniz. Havalanıp anın tadını çıkarabilirseniz, heyecan verici maceralar ve seksi anılar hemen köşede olabilir.


29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini şaşırtabilirsin Boğa! Tipik olarak, işle ilgili konuşmalara pasif olsa da güvenli bir yaklaşım benimsersiniz. Ancak bugün, Yengeç burcundaki ikametgah ayı hem burcunuzdaki Venüs’ü hem de burcunuzdaki Uranüs’ü sekstil yaptığında farklı hissedebilirsiniz. Söylenen bir şey alışılmadık bir tepkiyi tetikleyebilir, bu nedenle genellikle size benzemeyen bir şey söyleyebilirsiniz. Konfor bölgenizin dışında olacak olsa da, ay Koç burcunda Jüpiter’le kare açı yapacağı için işle ilgili konularda çok dürüst ve doğrudan olmak özgürleştirici olabilir. Fikrini söyle!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.