Boğa Burç Yorumları 28 Mart 2023

Boğa burcunun 28 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve adamlarınız bazı yasal veya politik konularda yaralandınız – ancak birlikte çalışırsanız bunu değiştirebilirsiniz. Doğru enerjiniz ihtiyacınız olan tek şey değildir, ancak yaşamsaldır.


28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeyler hakkında güçlü şeyler hissetmek harikadır, ancak fikirlerinizin elden gitmesine izin vermeyin.


28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, kalbiniz, zihniniz ve bedeniniz bugün birlikte çalışacak, ay Yengeç burcuna girerken tutkulu Mars’la kozmik bir ittifak kuruyor. Bu titreşimler tamamen fikirlerinizi harekete geçirmekle ilgilidir ve son zamanlarda kendiniz için belirlediğiniz tüm planları takip etmeyi önemli kılar. Neyse ki, Satürn hırslarınızda istikrarlı hissetmenize yardımcı olmak için devreye girecek, ancak ihtiyacınız varsa topluluğunuzdan destek istemekte özgürsünüz. Bu akşam, çeyrek ayın başınızın üzerinde yükselip konuşma gerilimini tetiklemekle tehdit ettiği bir zamanda, kaliteli bir “kendime zaman ayırma”ya yatırım yapmayı düşünün.


28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ilahi olanın büyük uçurumuna bak. Tatlı ayımız sizi duygularınıza sokacak ve kalbinizin nerede olduğunu değerlendirmenize yardımcı olacaktır. Ay Yengeç burcunda olduğunda, huzur ve sessizlik bulmak için harika bir andır. Belki şömine başında ya da kanepeye sarılarak, sevdiğinizle sakin bir gece planlayın. Güvende olmaya, sevdiğiniz birine ait olmaya ve değer verdiğiniz kişileri besleme arzusuna derin bir ihtiyaç duyacaksınız. Sevgi vermek ve almak için bu lirik anı kaçırmayın.


28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklında ne var Boğa? Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda zihninizin yarıştığını hissedeceksiniz. Ateşli kavuşum, iç monologunuzu hızlandıracak, böylece iş yerinde yapılacaklar listenizdeki her şeyi kontrol etmek için yarışırken bilinçaltı bir çılgınlık içindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu olumlu bir geçiş olduğundan, işle ilgili konularda son derece heyecanlı hissetmenize yardımcı olabilir. Hatta bugün geç saatlerde Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında konuşmak için duygusal olarak motive olmuş hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.