Boğa Burç Yorumları 26 Mart 2023

Boğa burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 26 Mart 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, bu sabah derinlere inmek için bir fırsatın olacak, çünkü Koç güneşi İkizler ayıyla tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Odak noktanızı şimdiki anda minnettar ve güvende hissetmeye yönlendirin ve ruhunuz kesinlikle bu destekleyici kozmik iklimden faydalanacaktır. Bu öğleden sonra Merkür Chiron ile aynı hizaya geldiğinde bir şifa enerjisi üzerinizden geçecek ve aydınlanma anları sizi hayatınızda nasıl ilerleyeceğiniz ve hangi kalıpların kırılması gerekebileceği konusunda yönlendirmenize yardımcı olabilir. Luna, Chiron’a öpücük gönderirken yatmadan önce lüks bir şeyler yapmayı planlayın.


26 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anki durumunuzdan oldukça memnunsunuz, özellikle evde, ama muhtemelen işte, aşk hayatınızda ve hatta sanatsal yönünüz söz konusu olduğunda. İyi vızıltının tadını çıkarın!


26 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yolculuk için kemerlerinizi bağlamakta sorun yaşıyorsanız, biraz yardım isteyin.


26 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcu, yılın en büyülü dönemlerinden birindesiniz. Bunun nedeni, güzellik, çekicilik, zevk ve romantizm tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün son birkaç haftadır burcunuzda dönmesidir. Bu, bekarların aşkı bulması ve yeni seçeneklerle tanışması için en büyülü zamanlardan biri, çünkü gezegen yöneticiniz sizinle ekstra özel ilgileniyor! Yakında bir ruh eşi görünebilir. İster tekli ister ekli olsun, bu sefer gardırobunuzu ve tarzınızı güncellemek ve onun ışıltısını önümüzdeki yıl boyunca kullanmak için kullanın. Tutkuyu, neşeyi, şehveti ve tatlılığı birinci öncelik haline getirdiğinizde, kalbinizin çiçek açtığını göreceksiniz.


26 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne söylemek istiyorsun Boğa? Koç burcundaki Merkür, Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığı için aklınızdan geçenleri söylemek yorucu olabilir. İş yerinde veya iş arkadaşlarınızla sizi stresle rahatsız eden birçok şey olabilir. Ancak bu kavuşum sırasında odadaki file hitap etmekte zorlanıyor gibisiniz. Belki karşı karşıya gelecek türden bir meslektaş değilsiniz veya belki de şu anda konuyla ilgili çok fazla hüsrana uğramış olabileceğiniz için geri bildiriminizi nasıl ileteceğiniz konusunda endişeleniyorsunuz. Günlük tutmak, büyük duygularınızı aşmanın en iyi yolu olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.