Boğa Burç Yorumları 24 Mart 2023

Boğa burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 24 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda tamamen hızlı düşünen ve esprili şakalar yapıyorsun, bu da birkaç kişiyi biraz hazırlıksız tutabilir – ama senin her yönünü görmeleri gerekiyor, sadece sessiz, becerikli tarafını değil.


24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşte! Neden bu eğrileri çok yüksek hızlarda yuvarlayorsunuz? Yavaşla!


24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah ay burcunuzdan geçerek uyumlu hale gelen Venüs’ün üzerinden geçerken yıldızlar sizi desteklemek ve onaylamak için hizalanacak. Uyandığınızda kendinizi tam olarak takdir etmek için bir dakikanızı ayırarak bu kozmik iklime yaslanın, güne olumlu bir zihin ve yürekle başlayın. Ay’ın geleneksel olmayan Uranüs ile aynı hizaya gelip sizi ruh düzeyinde özgürlüğü kucaklamaya ittiği bu akşam içinde yaşayan tuhaflığı serbest bırakmayı planlayın. Ne yazık ki, Koç burcunun güneşi ile güney düğümü arasındaki dengesiz bir bağlantı, özellikle kırılganlıktan korkuyorsanız, geri çekilmenize neden olabilir.


24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler dönerken, yepyeni bir çağ üzerinizde Boğa. Yoğun dönüşümün gezegeni Pluto, yeni göklere açılıyor ve size gelecek yirmi yıl hakkında bir ipucu verecek. Bu süre zarfında güneş onuncu evinizi ziyaret edecek. Bu, profesyonel hayatınızı hayatınızın en önemli alanlarından biri haline getirecek, bazen kişisel ya da romantik hayatınız pahasına. Hırslarınız, hedefleriniz ve planlarınız etrafında birçok yeniden doğuş yaşamaya hazırlanın. Hayat arkadaşınızla nereye gittiğinizin potansiyelini tartışın. Gerçek kaderinizle uyum içinde değilseniz, kendinizi yeniden yaratmak için hala biraz zamanınız var. Sevgilinizden tavsiye isteyin.


24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen sansasyonelsin Boğa! Bugün işteyken zirvelerinize odaklanın, çünkü burcunuzdaki yüce ay hem burcunuzdaki Venüs hem de burcunuzdaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Ay-Venüs birleşimi çekiciliğinizi artıracak ve sizi tamamen arzu edilir kılacaktır. Herkes sizinle çalışmak veya etrafınızda olmak isteyecek! Ay-Uranüs birleşimi ani değişimler getirebileceğinden, her şey bir anda oluyormuş gibi hissedebilir veya kendinize olan güveninizin dalgalandığını hissedebilirsiniz. Bu dalgaları aşmak için profesyonel cazibenize güvenin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.