Boğa Burç Yorumları 22 Mart 2023

Boğa burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sonsuza kadar bekar olsanız bile bugün biraz romantizmi ateşlemek için çok uğraşmanıza gerek kalmayacak! İyi enerjiniz, büyük hamlenizi yapmanız için sizi doğru yere ve zamana yönlendirmelidir.


22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kâr açgözlü insanlar içindir. Dünya deneyimleri çok yönlü insanlar içindir.


22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün yüzeyin altında hareket eden birçok parça olacak, beş gök cismi Koç burcunda ve haritanızın gizli olan her şeyi yöneten bölümünden geçerken. Ayrıntıları bulmak için daha yakından bakmanız gerekebilir, ancak anlama çabanız size durumunuzu ve etrafınızda olup bitenleri daha net anlama fırsatı verecektir. Ruhunuzun muhtemelen bir molaya ihtiyacı olacağından, sabahın ortasına kadar Luna ve Chiron aynı hizaya geldiğinde yürüyüşe çıkmayı veya yalnızlığı kucaklamayı planlayın. Bu öğleden sonra daha iyimser bir hava sizi bulacak ve kabuğunuzdan kurtulmak için mükemmel bir bahane olacak.


22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, Boğa burcundaki bir diğer dünya burcunda yörüngede dönüyor. Bu, etkilerini hayatınıza daha kolay alıştırdı. Ayrıca sizi yeni ufuklar aramaya ve konfor alanınızdan radikal bir şekilde çıkmaya teşvik etti. İster bekar ister bağlı olun, gerçekliğe bakış açınızı değiştirecek ve size daha önemli bilgelik getirecek derin deneyimler için can atıyorsunuz. Uzun mesafeli seyahatleri kendinizin ve sevdiklerinizin hayatlarının daha büyük bir parçası haline getirmek istiyorsanız, bunu yapmanın yolları üzerine beyin fırtınası yapmaya başlayın. Bununla birlikte, bu aynı zamanda sizi ve sevgilinizi derin, kadim maneviyatı rutininize entegre etme konusunda güçlendirebilir. Pluto’nun çok yakında yeni derslerle başka bir yerde dans etmesine hazır olun.


22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapabilirsin Boğa. İş gününüzün erken saatlerinde Koç burcundaki Ay Koç burcundaki Kayron ile birleştiğinde ortaya çıkabilecek stres faktörlerini aşmak başlangıçta zor olabilir. Bir iş arkadaşınızın size nasıl davrandığı veya işinizin stresi gibi, meydana gelen bazı şeyler hakkında incinmiş hissedebilirsiniz. Geçmişe gitmek zihinsel ve duygusal olarak zorlayıcı olsa da, Ay Koç burcunda Jüpiter ile kavuşacağı için bunu yapabileceğinizi bilin. Gününüzü atlatmak için odağınızı olumlu bir zihniyete doğru kaydırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.