Boğa Burç Yorumları 20 Mart 2023

Boğa burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Mart 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlarla sadece onları memnun etmek için aynı fikirde olmadığınızdan emin olmalısınız – bu, kendinizi iyi hissetmek için yavaşlamanız ve işleri doğru yapmanız gereken günlerden biridir.


20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Benzer düşünen bir kişi, aniden konumunuzu savunmak ve destek sağlamak için ortaya çıkar.


20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs ve Kuzey Düğümü bugün burcunuzda güçlerini birleştirerek, kendinizi takdir etmek için bir dakikanızı ayırmanızı istiyor. Bu titreşimler, istekleriniz ve ihtiyaçlarınızla temele dokunmak ve tatmin bulmak için herhangi bir şeyin değişmesi gerekip gerekmediğini belirlemek için mükemmeldir. Balık burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, topluluğunuzu yükseltmeniz için sizi cesaretlendirdiğinde, rastgele nezaket eylemleri yapmayı düşünün. Öğleden sonra yerleşirken ve Luna, Pluto ile hizaya girerken, sizi felsefi sohbet havasına sokarken, akraba ruhlarla bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Koç mevsimi başladığında mahremiyet için biraz zaman ayırmayı planlayın, haritanızın kendini yansıtma ve gizliliği yöneten bölümünü harekete geçirin.


20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bahar ekinoksuna hoş geldiniz Boğa. Bu sadece zodyak yılının başlangıcını değil, aynı zamanda Koç mevsiminin gelişini de işaret ediyor! Önümüzdeki ay, kolektif özellikle her bir kişinin bireysel arzularına ve tutkularına odaklanacak. Bu, neyi ve kimi istediğiniz konusunda kovulduğunuz bir ay olabilir. Koç mevsimi bizi, bastırılması veya durdurulması zor olacak ham kardinal ateş enerjisiyle canlandırır. Bununla birlikte, aynı zamanda insanların daha bencil veya ego odaklı olmasına da yol açabilir, bu nedenle bunun hakim olduğunu hissediyorsanız, herhangi bir romantik köprüyü yakmadığınızdan emin olun.


20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bak ne kadar ileri gideceksin Boğa! Burcunuzdaki Venüs, burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile birleştiği için, en iyi profesyonel benliğiniz haline gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Neye benzeyeceğiniz ve nasıl karşılaşacağınızla ilgili vizyonlarınız meyvelerini veriyor. Kavuşma, profesyonel yolculuğunuza daha fazla olasılığı çekerek doğal bolluğunuzu artıracaktır. Balık burcundaki güneşin Oğlak burcundaki Plüton’u da altmış olacağı göz önüne alındığında, profesyonel bir özlemi genişletmek için fırsatlar ararken kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.