Boğa Burç Yorumları 18 Mart 2023

Boğa burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjinizin insanlar arasında en iyi şekilde geri dönüştürülmesi nedeniyle, kendi başınıza takılmak için en iyi zaman değil. Yalnız zaman geçirmeye ihtiyacınız varsa, bir sohbet penceresini açık tutmaya çalışın!


18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zaman katı bir şekilde iş yapan biri elini uzatır. Onlara sıcak bir cevap verin.


18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Kova burcunun ayı, Jüpiter ve Chiron arasındaki yararlı ittifak sayesinde sınırlar belirlemek size bu sabah ruhunuzu çözme ve iyileştirme fırsatı sağlayacak. Bununla birlikte, bu çizgileri nazik bir tavırla çizmek en iyisi olabilir, aksi takdirde Ay ve Uranüs arasındaki sürtüşme, çevrenizdeki insanlardan geri itme ile sonuçlanabilir. Bu akşam Merkür, haritanızın felsefi bölümünü harekete geçirerek Plüton ile hizalanırken, ruhani topluluğunuzla bağlantı kurmanın yollarını arayın. İletişim gezegeni Koç’a girdiğinde, sizi daha özel ve içe dönük bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, göklerden akan tatlı enerjiyi hissedin. Özellikle gezegen yöneticiniz Venüs, kalıcılık ve uzun ömür gezegeni Satürn ile sekstil olarak bilinen muhteşem bir hizalamada bağlantılı olduğu için, kozmos size hoş bir enerji getirecek. Bu iki gök cismi sevgi dolu bir şekilde dans ettiğinde, kişisel veya romantik ilişkilerinizde daha fazla istikrarın tezahür ettiğini görebilirsiniz. Bu, sonsuza kadar sürmesini istediğiniz bir aşk sözü vermek için ideal bir zamandır. Bekarsanız, bu enerjiyi kendinizi öne çıkarmak için kullanın, ancak biraz daha yaşlı ve birlikte bir hayatı olan birini arayın. Hayatınıza da çok fazla bilgelik ve güvenlik getirebilirler.


18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapmayı hayal ediyorsun Boğa? Profesyonel Yolculuğunuz için pek çok olasılık var, bu yüzden Merkür Balık burcundaki Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında sohbeti açmanın zamanı geldi. Arkadaşlarla, profesyonel kurumlarda çalışmanın veya arzularınızın peşinden koşmanın hayalleri aklınıza gelecek. Ama sen istersen hayaller gerçek olabilir. Şimdi, daha büyük profesyonel topluluğunuzda herhangi bir fırsatın yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olup olmayacağını görmek için konuşarak ve kendinizi oraya koyarak proaktif olma zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.