Boğa Burç Yorumları 17 Mart 2023

Boğa burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 17 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tüm dünya sana karşıymış gibi hissetse bile en az bir kişi senin tarafında. Onları bulabilir ve sizinle çalışmasını sağlayabilirseniz, ikiniz de durdurulamazsınız!


17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mizah, acı bir hapın daha kolay düşmesini sağlar. Zor haberleri gülümseyerek sunun.


17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Oğlak burcundaki ay, Merkür ve Neptün arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, ruhsal zihniniz siz uyurken kolektif bilince dokunacak. Uyandıktan sonra, topluluğunuzu nasıl yükselteceğinize dair ipuçları arayarak, rüyalarınız üzerinde meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın. Luna, yeni bir soluk gibi davranarak devrim niteliğindeki Kova burcuna ilk çıkışını yapmadan önce dönüştürücü Pluto’ya yakınlaştığında, üzerinize bir rahatlama duygusu çökecek. Öğleden sonra Venüs Satürn’e bir öpücük gönderip karizmanızı yükseltirken popülerlik, statü ve başarı görevinize yardımcı olduğunda doğal çekiciliğinize yaslanın.


17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son günlerde, muhtemelen bir cehennemin ortasında durduğunuzu hissediyorsunuz, Boğa. Alev alev yanan güneş, güneş enerjisinin on birinci evinizden süzülürken ve çevrimiçi flört, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki öfkeli bir Mars ile şiddetli bir şekilde çatışacak. Bu, siz ve romantik bir talip harcama, giderler ve kimin kime borçlu olduğu konusunda anlaşmazlığa düşebileceğiniz anlamına gelir. Öfke, dargınlık ve yoğunluk patlayacak. Kendinizi bu savaşın ortasında bulursanız, tutkulu seks yaparak veya kendinizi biraz yalnız zevkle ödüllendirerek biriken gerilimi serbest bırakmayı deneyin.


17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taurus’ta çevrimiçi ve çevrimdışı olarak daha büyük topluluğunuzdaki diğer profesyonellerle bağlantı kurun. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki güneşle kavuşum yaptığı ve İkizler burcundaki Mars’la kare açı yaptığı için perspektiflerdeki bazı potansiyel farklılıklara rağmen yakın ve uzak ağ oluşturmaya açık olun. Kariyer yolunuzda siz ve bir başkası farklı şeylere değer verebileceğiniz için iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Nihayetinde, bu farklılıklar size kiminle çalışmak istediğiniz veya hangi profesyonel hayallerin peşinden gideceğiniz konusunda daha büyük bir bakış açısı sağlayacaktır çünkü burcunuzdaki Venüs aynı zamanda Balık burcundaki Satürn’ü altmışlık açı yapacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.