Boğa Burç Yorumları 16 Mart 2023

Boğa burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve arkadaşlarınız bugün gerçekten iyi anlaşıyorsunuz — o kadar ki hepiniz, yoğun kişisel veya sanatsal projelerde bile birlikte takılmayı ve eğlenmeyi daha kolay bulabilirsiniz!


16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başarıya ulaşmak için fikirlerinizi kitlelere yöneltin. Güçlü, geniş bir itiraz hedefleyin.


16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Oğlak ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile birleşirken, ruh haliniz bu sabah son derece çekingen ve patlayıcı bir şekilde dışa dönük arasında gidip gelecek. Kendinize sosyal etkileşimler arasında boşluk bırakın, ancak sabah boyunca ilerlerken derin ve özgün bir şekilde bağlantı kurmaktan korkmayın. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaştığında, bir topluluk duygusu kalbinize nezaket tohumlarını ekecek ve rastgele birkaç nezaket eylemi gerçekleştirmek için mükemmel bir fırsat olacak. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs burcunuza girerken sizi bir tatlılık saracak ve önümüzdeki haftalarda yolunuza bolca sevgi getirecek.


16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün 2023’ün en karanlıklarından biri Boğa burcu. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün güç merkezi Pluto tarafından boğulup boğulmasıdır. Tehditler, ültimatomlar ve güç mücadeleleri, geceleri vampirler veya kurt adamlar gibi sızabilir. Sağlıksız bir ilişki içindeyseniz, her şeyin çok acı verici veya dramatik şekillerde bozulmasını bekleyin. Ancak, sağlam bir zemindeyseniz ve aranızda sağlam bir iletişim varsa, bu enerji kötü niyetli başka birini avlamak için hızla gelebilir. Kargaşadan kopmak ve sevgi ve şefkatle liderlik etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ortaya koy Boğa! Şimdi, birlikte çalışmayı hayal ettiğiniz profesyonellerle iletişim kurmanın tam zamanı, özellikle de Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda, aklınızda bir arzu varsa. Ancak, Balık burcundaki güneşin aynı zamanda İkizler burcundaki Mars’la kare açı oluşturacağı göz önüne alındığında, çabalarınızın sözde değeri, istikrarı ve güvenliği konusunda endişeli olabilirsiniz. Çözülmesi gereken birkaç ayrıntı olsa da, mesleki fırsatlarınız konusunda oldukça umutlu hissedebilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde Venüs burcunuza girdiğinde yeni maceralara atılmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.