Başak Burç Yorumları 31 Mart 2023

Başak burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Alışveriş, bugün sorunlarınızın çözümü değil, bu yüzden ölüm kalım meselesinden daha az önemli görünen hiçbir şeye para yatırmamaya çalışın. Kısa sürede her şey düzelecek ve siz ne olduğunu hatırlamayacaksınız bile.


31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün şüphelerinin doğruluğu kanıtlanacak. Devam et – sırtını sıvazla.


31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün gizlice hareket etmek istiyorsan sorun yok, çünkü Aslan ayı haritanızın mahremiyeti yöneten bölümünü aktive ediyor. Cildinizi değiştirme fırsatları, bu öğleden sonra güneş ve ay hizalandığında meyve verecek ve tuz banyosu yapmak veya en sevdiğiniz aura spreyine ulaşmak için mükemmel bir bahane olacak. Yalnızlık, saatler geçtikçe aydınlanma anlarına yol açabilir, bu nedenle takip etmek istemediğiniz planları yeniden planladığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Chiron bu akşam aktif hale geldiğinde duygularınızın salıverilmesini kolaylaştırmaya yardımcı olduğunda duygularınızla yüzleşmekten korkmayın.


31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakında yeni keşfedilen bir değişim sizi bekliyor Başak. Bunun nedeni, şu anda burcunuzda bir asteroidin, Ceres’in enerjisini barındırıyor olmanızdır. Aydınlatıcıların veya gezegenlerin enerjisini ve gücünü en önemli şekilde hissedebilseniz de, burcunuzda bir asteroit tutmak da etkiler getirir. Şu anda ve önümüzdeki haftalarda, öz bakıma, öz sevgiye ve kim olduğunuzun beslenmesine nasıl yaklaştığınıza odaklandınız. Bununla birlikte, Ceres retrosu ile, kutsal ritüellerinizi anladığınız ve yaşamda sağlıklı bir dengeye nasıl ulaştığınızı anladığınız için derinlemesine düşünmek için harika bir zamandır.


31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Karışık sohbetleri eğlendirmek yorucudur Başak. Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığından, çalışma haftanız tuhaf bir notla sona eriyor, çünkü profesyonel konuşmalarda silahlarınızı kullanmanın zamanı olmadığını hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınız tartışmalı konuları gündeme getirebilir veya sizi bir döngüye sokabilecek güçlü yorumlar yapabilir. Neye inandığınızı iki katına çıkarmak cazip gelse de, bazı konuşmalar eğlenmeye değmeyeceği için yorumların omuzlarınızdan akmasına izin vermek daha iyi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.