Başak Burç Yorumları 27 Mart 2023

Başak burcunun 27 Mart 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 27 Mart 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 27 Mart 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 27 Mart 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 27 Mart 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 27 Mart 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah, İkizler’in ayı şanslı Jüpiter’e öpücük gönderirken bazı cesur ticari hamleler yapmaktan korkma. Bu uğurlu kozmik iklim, kendi başarılarını savunanları ve kendi başarıları için mücadele edenleri ödüllendirecek, bu yüzden odağınızı buna göre yönlendirdiğinizden emin olun. Ancak hem kendinizle hem de başkalarıyla katı sınırlar belirlemeniz gerekebilir, ancak kendinize gereksiz baskı uygulamamaya çalışın. Bu akşam Luna, aklınızı başınıza almazsanız aldatma, kafa karışıklığı ve yanlış iletişimi tetiklemekle tehdit ederek Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, kalp meselelerindeki gerilime dikkat edin.


27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda bir pislikler denizinde boğuluyorsunuz, ancak yardım yolda! Kendinizi tekrar bir araya getirmek ve bir kez daha öfkenizi bulmak için bir süre kendi başınıza takılmanız gerekebilir.


27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir aile toplantısı destek ve yardım sunacaktır. Bu olumlu gücün bir parçası olun.


27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugünün kozmik havası sizi seks, aşk ve ilginçlik için bir zihniyete sokuyor. Lucky juju ile dikiş yerlerinde patlayabilirsin! Kemerlerinizi bağlayın çünkü kendinizi heyecanlı hissediyor olabilirsiniz! Biraz daha “düğmeli” bir burç olma eğilimindesiniz, ancak bu, nasıl aşağı ve kirli olacağınızı bilmediğiniz anlamına gelmez. Gezegen yöneticiniz Mental Merkür, baştan çıkarıcı bir şekilde kudretli Jüpiter’e doğru ilerlerken, başının üstünden çıkan boynuzlara sahip olacak. İkisi, güneş sekizinci cinsellik evinizde mükemmel bir birliktelikte birleşirken, eğlenmenin ve fantezilerinizi gerçeğe dönüştürmek için kelimelerinizi kullanmanın zamanı geldi.


27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini neye yatıracaksın Başak? İkizler burcundaki hünerli Ay bugün hem Koç burcundaki Jüpiter’i hem de Koç burcundaki Merkür’ü altmışlık açı yapacağından, kariyer yolunuzda izlemeniz gereken birkaç farklı seçeneğiniz var. Her iki altmışlık da, profesyonel gücünüzü, kontrolünüzü ve mali durumunuzu olumlu yönde etkileyen profesyonel yolları seçmeniz gerekeceğinden, dikkate alınması gereken çok şey olduğunu öne sürüyor. Ancak ay aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, sözleşmelere, yükümlülüklere ve ortaklıklara bağlı kalmak bunaltıcı olabilir. Seçeneklerinizi keşfedin, ancak yeni düzenlemeler yapmaktan geri durun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.