Başak Burç Yorumları 22 Mart 2023

Başak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün her zamanki rutinlerinizin dışına çıkın – bir şeyler yapmanın yeni bir yolunu bulmalısınız ya da en azından her zaman denemek istediğiniz bir şeyi denemelisiniz. Enerjiniz sizi biraz topraklıyor, bu yüzden o kadar da korkutucu olmayacak.


22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hayata daha rahat bir şekilde bakın. Başka bir zaman arayan ruhu kurtar.


22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün beş gök cismi Koç burcundan ve güneş sekizinci evinizden geçerken havadan sudan sohbet etme, gereksiz rahatsızlık verme veya drama havasında olmayacaksınız. Bu kozmik iklim sizi her konunun özüne inmeye itecek ve saçma sapan şeyler için çok az zaman ve sabır bırakacaktır. Luna ve Chiron sabahın ortasında aynı hizaya gelip sizi tutan tüm ölü ağırlıklarla bağlarını kopardığında, kendinize bir göz atmak için bir dakikanızı ayırın. İyimser ve ilham verici bir enerji, bu öğleden sonra Jüpiter aktif hale gelirken, içinizdeki doğal lideri ortaya çıkarırken, daha önemli rollere dönüşmenize yardımcı olacak.


22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, başka bir dünya burcu olan Başak’ta. Bu, ondan ve evrenden daha destekleyici bir titreşim hissetmenize yardımcı oldu. Bununla birlikte, Pluto’nun hayat dersleri nadiren kolaydır ve dönüştürücü ateşini gerçek aşk, romantizm, doğurganlık ve flörtle ilgili beşinci güneş evinize getiriyor. Bu temel temalar etrafında radikal inişler ve çıkışlar – hatta belki de travma ve karma – gördünüz. Pluto burada sadece kısa bir süre kalacak, bu yüzden umutlarınızın ve hayallerinizin en büyük aşk hikayesini talep etmek için gücünüze adım atmanız gereken zaman şimdi. Anka kuşu gibi uçmak için bagajınızı bırakmalısınız. Çok yakında Pluto gözlerini hayatınızın yeni alanlarına çevirecek.


22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansal stres bugün gerçek, Başak. Koç burcundaki Ay, Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda rakamlara takılmış olabilirsiniz. Hayatınızda ilerlemeye çalışırken rakamları ezmekten endişe ediyorsanız, borç, krediler, varlıklar ve daha fazlası stresli olabilir. Ödemeniz gereken şeyler yüzünden stresli olsanız da, bunun üstesinden gelecek iradeye sahip olduğunuzu bilin. Özellikle Ay, Koç burcundaki şanslı Jüpiter ile kavuştuğunda, yaptığınız her şeyin daha fazla bolluğa yol açacağına inanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.