Başak Burç Yorumları 20 Mart 2023

Başak burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Mart 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Mart 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Faturaları, ev işlerini ya da her neyse paylaşma endişesi duymadan da yeterince sorununuz var. İnsanlar sadece doğru olanı yapmazlarsa, devam etmeleri daha kolay olana kadar kriz geçirmelisiniz.


20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkesin kendi hedefleri ve kısıtlamaları vardır, bu nedenle başkalarını çok eleştirmeyin.


20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, evren bu sabah dualarınızı dinleyecek, çünkü Venüs ve Kuzey Düğümü güneş dokuzuncu evinizde hizalanır. Hedefleriniz üzerinde meditasyon yaparak, minnettarlığınızdan yararlanarak ve tercih ettiğiniz tezahür uygulamalarıyla çalışarak bu titreşimlere yaslanın. Balık burcunun ayı Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, öteden gelen işaretler için gözlerinizi dört açın. Anlamlı şekillerde bağ kurma fırsatları, Balık burcunun güneşi Pluto ile aynı hizaya geldiğinde semeresini verecektir, bu yüzden yakınlaşmayı umduğunuz herkese kendinizi açtığınızdan emin olun. Güneş Koç burcuna girdiğinde, astrolojik yeni yıl başlarken sizi dönüşüm havasına sokan bir değişim hissedeceksiniz.


20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bahar ekinoksu geldi ve şimdi sizi kucaklıyor Başak. Koç mevsiminin resmi gelişine hoş geldiniz! Önümüzdeki ay ruhunuz, kalbiniz, belleriniz ve damarlarınızda tutku dolaşacak! Güneş bu burçta dans ederken, herkesi kendilerini ilk sıraya koymaya, arzuladıkları şey konusunda doğrudan olmaya ve onun peşinden gitmeye teşvik eder. Koç, değerli buldukları her şeyi fethetmeye hevesli bir savaşçıdır. Bu kesinlikle hayata dair normal bakış açınız olmasa da, şimdi ve gelecek günlerde onu benimsemeniz için teşvik edileceksiniz. Sadece tamamen benmerkezci bir zihniyete kapılmayın, aksi takdirde başkaları sizi gaddar, bencil veya saldırgan olmakla suçlayabilir.


20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, iş gününüz boyunca odaklanacak çok şey var. Her şeyden önce, Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile 60 derece arasındayken, yaratıcılığınızı, kendinizi ifade etmenizi ve profesyonelliğinizi güçlendiren tutkulu projelere adamaya öncelik verin. Bunu yaptığınızda, Boğa burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile birleştiği için, taahhütlerinizin profesyonel yolculuğunuzda nereye varacağı konusunda oldukça kendinden emin hissedebilirsiniz. Ancak, bugünün sonunda güneş Koç burcunda yükseleceğinden, her yatırımda borç-maliyet oranına dikkat etmeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.