Başak Burç Yorumları 18 Mart 2023

Başak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve çalışanlarınız için yavaş bir gün ve beklentilerinizi çok yüksek tutmadığınız sürece bununla gayet iyi başa çıkabileceğinizi görmelisiniz. Rahatlamak ve sohbet etmek için güzel bir gün.


18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gözlemleyin ve öğrenin. En iyi dersler bugün diğer insanları izlemekten gelecek.


18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Kova burcunun ayı Kayron ve Jüpiter ile aynı hizaya geldiği için bu sabah canınız fedakarlık yapmak istemeyecek. Bu kozmik iklim, hayatın dizginlerini elinize almanız için sizi cesaretlendirecek, kendinizi düzenli ve durumunuzun kontrolünde hissetmenizi sağlayacaktır. Bu arada, Uranüs, haritanızın ruhsal sektöründe aktif olacak ve fiziksel sağlığı toparlarken ve kucaklarken terapötik bir unsur getirecek. Vahşi aydınlanmalar da meyvelerini verebilir, ancak bunların yazılmaması, geldikleri anda yok olmalarına neden olabilir. Bu gece Merkür Koç burcuna girdiğinde, önümüzdeki haftalarda sesinizi güçlendirecek bir değişim hissedeceksiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen güçlü ve sağlam bir Dünya burcusun, Başak. Bu doğal olarak kişisel ve romantik ilişkilerinizde istikrar ve güvenliği tercih ettiğinizi gösterir. Güven ve dürüstlük, kalbinizi açmanız ve taahhütte bulunmanız için çok önemlidir. Kozmik hava, kucaklamanız için o kadar çok tatlı güzellikler biriktiriyor ki! Aşkın ve evliliğin gezegeni Venüs, kalıcılık ve karmanın gezegeni olan kudretli Satürn ile altmışlık açıyla bağlantılı olduğundan, yakında sonsuza kadar sürecek bir aşk sözü veya planı yapabilirsiniz. Bekarsanız, kendinizi ayakları yere dikilmiş birine açmayı düşünün.


18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, yaratıcı girişimlerinizle her şeyi yapın. Balık burcundaki Merkür’ün Oğlak burcundaki Plüton’u altmışlık derecesine getirmesiyle yapmak zorunda hissedebileceğiniz bir fikir veya tutku projesi var. Yaratıcılığınızı takip etmek ve yeteneklerinizi iş alanınızda kullanmaya odaklanmak, inanılmaz derecede tatmin olmuş hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak, odaklanmak istediğiniz girişimlere yer açmak için mevcut profesyonel taahhütleriniz ve ortaklıklarınızda bazı şeyleri ayarlamanız gerekebilir. Bugün, peşinden gitmek istediğiniz şey hakkında kesin ama şefkatli bir konuşma yapmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.