Başak Burç Yorumları 16 Mart 2023

Başak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınıza veya başka birine sizi koruyacağına, hatta onların yapacaklarını söylediklerini yapacağına güveniyorsanız, hayal kırıklığı bekleyin. İnsanlar bugün gibi bir günde her zamanki kadar organize değiller!


16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşınız kendi hızında hareket edecek. Başka birinin ilerlemesini hızlandıramazsın.


16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Oğlak ayı bu sabah senden kendini toparlamanı isteyecek, ancak Chiron ve Jüpiter ile sert bir bağlantı diğerlerinde kıskançlığı tetikleyebilir. Neyse ki, Uranüs’ten gelen bir yardım eli, sizi yapmaya devam ettiğiniz sürece sizi nefret edenlerin bakışlarından koruyacaktır. Merkür güneşe ve Neptün’e yaklaşıp sevgilinizi aşırı rüya gibi bir karizmayla büyülerken flört etmeye ve romantik bağlantılarınızı beslemeye biraz zaman ve enerji harcayın. Öğleden sonra Venüs Boğa burcuna girdiğinde, önümüzdeki haftalarda maneviyatınızı güçlendiren yükselen bir değişim hissedeceksiniz.


16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün muhtemelen inanılmaz derecede sahiplenici ve kıskanç hissedeceksiniz. İlişkilerinizde nerede durursanız olun, bugün muhtemelen oldukça sert hissedeceksiniz. Derinlere gömülmüş güvensizlik, travma ve korku, bir polterjist gibi gölgelerden gizlenerek kalbinizde tahribata neden olabilir. Partnerinizi kontrol etmek ve boğmak için ezici bir ihtiyacınız olabilir. Başlangıçta bunu koruma veya aşk için yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bu bundan çok daha kötü niyetlidir. Ruhunuzun ve ruhunuzun gölgeleri, sevgilinizi sizden uzaklaştırarak son derece zehirli şekillerde tezahür ediyor olabilir.


16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinle ne yapmak istiyorsun Başak? Sadece düşünmeyin, Balık burcundaki Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile ne zaman kavuştuğu hakkında konuşun. Ortaklıklarınıza veya yükümlülüklerinize dahil etmeye değecek bazı harika fikirleriniz olabilir. Kendinizi tanıtmak başka bir olasılıktır! Ancak, Balık burcundaki güneşin aynı zamanda İkizler burcundaki Mars’la kare açı yapacağı göz önüne alındığında, odaklanmak isteyeceğiniz düzenlemeleri ve ilişkileri daraltmanız gerekecek. Tüm fırsatlarınız karşısında bunalmış hissetmekten kaçınmak için organize olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.