Başak Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Başak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 1 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi biraz öne çıkarmanız gerekiyor – belki de büyük ölçüde! Onlara neden yapmaları gerektiğini gösterir göstermez geçiş yapmaya hazır, gizli bir neredeyse hayranınız olabilir.


1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bunlar içinde bulunduğunuz sakin sulardır. Alışılmadık bir şekilde su sıçratan birini arayın.


1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah uyandığınızda, Aslan ayı Uranüs ve Venüs ile kare açı yaparken zihniniz size oyunlar oynayabilir. Bununla birlikte, iyimserlik için çabalamak ve inancınıza yaslanmak, bu riskli titreşimlerin yayılmasına yardımcı olabilir. Jüpiter’den gelen destekleyici bir enerji, sizi bulan herhangi bir ağırlıktan kurtulma arzunuza yardımcı olacaktır. Bu akşam Luna ve Neptün dengesiz bir bağlantı kurduğunda aşk hayatınızdaki karışıklığa dikkat edin, ancak Merkür bu gece daha sonra rekoru kırmak için devreye girecek. Bununla birlikte, savunmasızlığı kucaklamanız ve duygularınıza karşı dürüst olmanız gerekecek.


1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, büyük bir selamla iletilecek heyecan verici kozmik haberlerin gelmesini bekleyin. Büyük nimetler yıldızlarda yazılıdır. Hiç bitmeyen gerileme döngülerini duymaya alışmış olsanız da, hiçbir şeyin olmadığı nadir bir dönemdeyiz. Bu, özellikle gezegen yöneticiniz Merkür için geçerlidir ve her zaman erteleme düğmesine basar. Tüm gezegenler doğrudan göklerde olduğundan, istediğiniz veya arzuladığınız her şeye artık daha kolay ve güvenle ilerleyebilirsiniz. Bu açık kapı 21 Nisan 2023’e kadar sürecek. Bu zamanı en büyük yararınıza kullanmayı seçin. Nisan sonu geldiğinde sisin içinde kaybolacağız.


1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düşündüğünden daha fazla güce sahipsin Başak. Kariyer yolunuza ve tutku projelerinize yatırım yapmak için pek çok harika fırsat ortaya çıkacak. Ancak, Aslan burcundaki ateşli ay hem Koç burcundaki Jüpiter’i hem de Koç burcundaki Chiron’u üçgen açı yaptığında, her fırsatın nereye gideceği konusunda biraz şüphe duyabilirsiniz. Mesleki veya mali olanaklarınızla ilgili bir şey, otoritenizden şüphe duymanıza neden olabilir. Yeni bir şeye dalmak gözünüzü korkutsa da, refahınızı artırmak için yeteneklerinize güvenmek için tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.