Balık Burç Yorumları 4 Mart 2023

Balık burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 4 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatınızda aşk borcu birikiyor mu? Geçmişteki aşk hataları sizi avlamak için geri gelebilir, ancak şu anda bu konuda bir şeyler yapmak için büyük bir şansınız var. Devam edin ve kendiniz için iyi bir karma yaratın!


4 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eskiyle dışarı ve yeniyle içeri. Dengeyi sağlamak büyük bir değişiklik gerektirebilir.


4 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı Jüpiter ile tatlı bir değiş tokuş yaparken, sevgili Balık, bu sabah çevrenizle topraklanmış ve senkronize edilmiş hissedeceksiniz. Kendinizi doğal kokulara, temiz havaya ve elementlere kaptırarak, bu iyi hislerin şerefine bir sabah yürüyüşüyle ​​kendinizi şımartın. Güneş ve ay aynı hizaya geldiğinde düzensizlik sizi yoldan çıkarabilir, ancak gündeminizde yavaş hareket etmek, Chiron’un yardım eli sayesinde düzeni geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs aktif hale geldiğinde, sizi lüks ve sağlıklı yaşamı bir araya getirmeye teşvik ettiğinde, vücudunuzu biraz esneme, organik meyve suyu ve bolca sevgi ile şımartın.


4 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat son yıllarda, Balık burcunda, özellikle 2020’den beri benzersizdi. Bunun nedeni, görev yöneticisi gezegeni ve karmanın, yaşam derslerinin ve zorlukların yöneticisi olan güçlü Satürn’ün mahremiyet, inziva ve güneşle ilgili on ikinci evinizde dönmesidir. bilinçsiz. Bu eğilim sadece birkaç gün daha devam ediyor. Pek çok muhteşem gezegen hizalamasına sahip olsanız da – özellikle yardımcı yöneticiniz Jüpiter’in ağırlıklı olarak 2022’de burcunuz aracılığıyla uçuşu – bu Satürn döngüsü muhtemelen bekarsanız “bağlanmanızı” biraz zorlaştırdı. Ayrıca, önümüzdeki on yıllarda aşkın hangi rolü oynamasını istediğinizi de derinden çözüyor olabilirsiniz.


4 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, işle ilgili konularda fikir ayrılıkları olabilir. Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında herkesin söyleyecek bir sözü vardır. Bu karenin sabit yönü, muazzam bir inatçılığı gösterir, bu nedenle iş arkadaşlarınızla sohbet ederken anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Kendinizi bir çıkmaza kilitlemek yerine, ortak bir zemin bulmak için bu kareyi kullanmayı deneyin. Değilse, o zaman katılmamayı kabul etmek veya konuşmayı daha sonraki bir zamanda ele almak için bir iğneye koymak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.