Balık Burç Yorumları 31 Mart 2023

Balık burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün her iki taraftaki eski borçları kapattığınızdan emin olmalısınız — bu affetmek ve unutmak anlamına gelse bile. Bazen akıl sağlığınız için eski şeyleri bırakmak en iyisidir.


31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha fazla itmeyin; herkes devam etmeye hazır değil. Yakalanmalarını bekleyin.


31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Aslan ve güneş altıncı eviniz, sevgili Balık burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve sizden güne güçlü bir iş ahlakı ve verimli bir organizasyonla yaklaşmanızı istiyor. Bu titreşimler sağlığınızı beslemek için de mükemmeldir, bu nedenle enerji seviyenizi yükseltmeye yardımcı olabilecek yiyecekleri, alışkanlıkları ve etkinlikleri benimsemeye özen gösterin. Bu öğleden sonra güneş ve ay aynı hizaya geldiğinde etrafınızdaki güzelliği takdir etmek için bir dakikanızı ayırın ve birkaç ışın için dışarı çıkmayı düşünün. Bu gece Chiron başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde lüksü kucaklamayı düşünün, ancak mücadele ettiğiniz herhangi bir duygu için yara bandı olarak kullanılmamalıdır.


31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, muhtemelen sizin için çok yumuşak ve yumuşak bir geçiş ortaya çıkıyor. Bunun nedeni, uzayın derinliklerinde çok uzakta bir asteroit olan Ceres’in geri hareket etmesi ve Başak burcuna geri dönmesidir. Anında yüzleşmek için önemli bir faktör getirmeyecek olsa da, asteroitlerin güzelliği genellikle kendimize, diğer insanlara ve içinde yaşadığımız dünyaya dair çok ince, incelikli içgörüleri aydınlatmalarıdır. Ceres, kişisel bakım ve kendini sevme ile bağları tutar ve bize kendimizi beslemeyi öğretir, böylece daima büyürüz, asla ölmeyiz. Başak’ta geri giden Ceres ile, dikkatinizi hem işinize hem de özel yaşamınıza nasıl sağlıklı bir denge getirmeniz gerektiğine çevireceksiniz.


31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Al şu parayı tatlım! Balık burcu, özellikle finansal olarak motive olmuş hissedebilirsiniz, çünkü işteki bir şey, Aslan burcundaki ay Koç burcundaki yüce güneşle üçgen açı yaptığında para meselelerinizin sorumluluğunu üstlenmenizi teşvik edebilir. Ateşli üçgen, meseleleri kendi elinize alarak özgüveninizi artıracaktır. Mali açıdan faydalı olacak profesyonel fırsatları araştırırken daha açık sözlü olabilirsiniz. Bu kozmik enerjiyi, zam veya terfi istemek için cesaretinizi toplamak için bile kullanabilirsiniz. Ne yaparsan yap, bunu yapacak güce sahip olduğunu bil yeter!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.