Balık Burç Yorumları 23 Mart 2023

Balık burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 23 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 23 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En azından biraz yavaşlayın – işler ilk bakışta göründüğünden daha tuhaf! Dikkatli olduğun ve tıpkı çocukken sana öğretildiği gibi her iki tarafa da baktığın sürece, her şey yolunda olmalı.


23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aceleyle bir şey yapın ve sonunda boş zamanınızda tövbe edeceksiniz. Kolay yapar.


23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Fishy, ​​gölgenle yüzleşmeye hazır ol ve kendini gerçekten tanı, sevgili Fishy, ​​Plüton Kova burcuna ve güneş enerjisinin on ikinci evine göç ederken. Neyse ki, bu enerji yavaş hareket edecek ve önümüzdeki yirmi yıla yayılacak, bu yüzden her şeyi bir anda çözmeniz gerektiğini düşünmeyin. Koç ayı, sabah ortasında Mars’a bir öpücük göndererek, hassas duyguları çözmenize yardımcı olurken kararlılığınızı güçlendirir. Öğleden sonra çöktüğünde ve Luna Boğa’ya girdiğinde bir değişiklik hissedeceksiniz, bu sizi topraklanmış, konuşkan ve düşünceli bir ruh haline sokacak, ancak Plüton’la sert bir bağlantı, kime güveneceğiniz konusunda ekstra seçici olmanıza neden olacak.


23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, zihinsel Merkür sizi diğer arazilerin peşinden gitmeniz için geride bıraktı, Balık. Koç burcuna girerken, güneş enerjisindeki ikinci mali evinize dikkat çekecek. Artık sevgilinizle satın alma planlarını tartışıyor veya hatta banka hesaplarınızı bir ekip olarak dengeliyor olabilirsiniz. Para konuşur, bu yüzden ikinizin de her zaman nereye gittiğini bilin. İkinize de yardımcı olması için bir mali danışmana danışmak isterseniz, şimdi hayırlı bir an. Finansal hedefleriniz ne olursa olsun, her şeyi tamamen aynı hizaya getirmek için bu kozmik mikroskobu kullanmak hayati derecede önemlidir.


23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne kadar ilerlediğine bir bak, Balık! Pluto Oğlak burcundayken profesyonel ağınız ve istekleriniz son birkaç yılda değişti. Umarız, sizi ve hayallerinizi destekleyerek büyüklüğünüzü artırabilecek güçlü profesyonel liderlerle uyum içindesinizdir. Bu döngü sona ererken, bugün Plüton Kova burcuna girdiğinde bir yenisi de başlayacak. Bu yeni döngü sırasında gizli yeteneklerinizin ve zayıflıklarınızın bilinçaltında daha fazla farkında hissedebilirsiniz, bu nedenle korkularınızın üstesinden gelirken yeteneklerinizden yararlanmaya çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.