Balık Burç Yorumları 18 Mart 2023

Balık burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendi sorunlarınızla ilgilenmekten çekinmeyin – herkesin bu kadar çok çılgınca ihtiyacı varken bunu unutmak çok kolay. Gerçekten büyük bir şey yapmak için en az birkaç dakikanızı ayırın!


18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın bazı iyi fikirleri var. Onlarla bir araya gelin ve bir macera planlayın.


18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Kova ayı Kayron ve Jüpiter ile birleşirken, bu sabah zihninizin psişenizde asılı kalan tüm yaratıcı ipleri çekmesine izin verirken yavaş hareket edin. Bu kozmik iklim, özellikle içinizde yaşayan tuhaflığı kucakladığınızda, zihninize, bedeninize ve ruhunuza şifa getirebilir. Ancak, vizyonlarınızı açıkça ifade etmekte zorlanabileceğiniz için şimdilik bu fikirleri kendinize saklamanız en iyisi olabilir. Merkür Koç burcuna girmeden önce Plüton ile aynı hizaya geldiğinde, kendinizi güvende hissettiren insanlarla sosyalleşmek için mükemmel bir fırsat olarak, topluluğunuz tarafından güçlendiğini hissedeceksiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen gerçek bir mavi romantiksin, Balık. Aslında, romantizm sizin için pratikte bir yaşam tarzıdır! Daima ruh eşinizin peşindesiniz ve evrenden size birlikte rehberlik etmesini istiyorsunuz. Halihazırda bağlıysanız, partneriniz için sırılsıklam olma eğilimindesiniz, öyle ki neredeyse her şeyi feda edeceksiniz. Romantizm gezegenimiz Venüs, şu anda kimlik ve burçla ilgili ilk güneş evinizde yörüngede dönen kalıcılık gezegeni Satürn ile keyifli bir altmışlık açıyla bağlantı kuruyor. Bu, her ikinizin de uzun vadede üzerinde çalışmak istediğiniz biricik ve tek kişiyle bir plan yapma fırsatına sahip olmanızı sağlar.


18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, dikkatinizi çeken bir şey olursa konuşun. Değişken bir su burcu olarak, hayatın sizi götürdüğü yere gitme eğilimindesiniz. Ancak, burcunuzdaki Merkür Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında, profesyonel arzularınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz bir fırsat varsa, bugün daha proaktif olmanız gerekebilir. özlemleriniz, hayalleriniz veya ağ kurma hedeflerinizle uyumlu harika bir şey ortaya çıkabilir. Zamanlama doğru geliyorsa harekete geçmekten çekinmeyin. Fırsatlarınızın sorumluluğunu üstlenmek, güçlenmiş hissetmenize yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.