Balık Burç Yorumları 17 Mart 2023

Balık burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 17 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 17 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün inanılmaz ruhsal enerjiyle dolup taşıyorsunuz, bu yüzden onu size doğru gelen hemen hemen her şeyi yapmak için kullanabilmelisiniz. Siz bırakmaya hazır olmadan çok önce arkadaşlarınız yorgunluktan düşebilir!


17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hak ettiğinizi düşünüyorsanız, bir bonus isteyin. Başarı, kendisinin ödülüdür.


17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah barışı bozan herhangi bir insanı veya durumu ortadan kaldırmak için şiddetli bir arzu ile topluluğunuza derinden bağlı hissedeceksiniz. Bununla birlikte, gerçek bir değişiklik elde etmeyi umuyorsanız, Luna Kova burcuna ve güneş on ikinci evinize girdiğinde radarın altından uçmak en iyisi olabilir. Öğleden sonra, başınızın üzerinde sert bir t-karesi oluştuğunda, yoğun dünyamızda sükuneti bulmak için maneviyatınızla bağlantı kurduğunuzda, yalnızlık için bir vuruş yapmayı düşünün. Tatlı ama ciddi konuşmalar, Venüs Satürn’e öpücük gönderirken ortaya çıkabilir, ancak gardınızı indirmeniz gerekecek.


17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tepelere koş ya da saklan, Balık. Isı ve yoğunluk son günlerde kabarma seviyesine ulaştı. Bunun nedeni, gökyüzünde kozmik bir savaşın ortasında olmamızdır. Büyük yıldızımız güneş, öfke ve savaşın da hükümdarı olan kızıl gezegen Mars’tan tehditler aldı. Birbirleriyle alay ederken herkes savaşa hazır olacak, her fırsatta zorluklarla, kalp kırıklığıyla veya hayal kırıklığıyla karşılaşacak. Başkaları tarafından saldırıya uğradığınızı hissediyorsanız ve patlamaya hazır olan sizseniz, bu enerjiyi serbest bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık burcu, içsel otoritene yaslan. Burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki güneşle kavuşum yaptığı için her zamankinden daha iletişimsel hissedebilirsiniz. Neyi sürdürmek istediğiniz hakkında konuşmak ve işyerinde geri bildiriminizi paylaşmak oldukça doğal bir şekilde gerçekleşecektir. İş arkadaşlarınız, burcunuzdaki Satürn’ün Boğa burcundaki Venüs ile 60’lık açı oluşturduğu göz önüne alındığında, bir otorite havasına sahip olacağınız için söyleyeceklerinizi dinlemekten fazlasıyla mutlu olacaklardır. İş yerinde daha fazla sorumluluk almak istiyorsanız, kendinizi güçlü bir konuma getirmek için her iki geçişi de kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.