Balık Burç Yorumları 16 Mart 2023

Balık burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm dünya sizden iyilik istemek için sıraya girse bile, önceliği kendinize vermelisiniz ve iyi enerjiniz, size gerçekten ihtiyacı olan diğer herkesin kendilerine gelenleri almasını sağlar.


16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu sefer, onlara yardım etmeye ne dersin? Bir süre başkasının patron olmasına izin verin.


16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak ayı Chiron, Jüpiter ve Uranüs hizalandığından, bu değerin birinin ne kadar popüler olduğuna bağlı olmadığını hatırlamaya çalışın sevgili Balık. Bu kozmik iklim, özellikle kendinizle konuşmak için bir dakikanızı ayırırsanız, sosyal olarak mücadele edebileceğiniz tüm güvensizlik duygularının üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Merkür güneşe ve sabahın ortasında Neptün’e yaklaştığında, düşüncelerinize ve sözlerinize belagat getirdiğinde, dirseklerinizi ovuşturmak gibi hissedeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, romantik bir enerji zihninizi dolduracak ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca sevgi dolu bir yerden hareket ederken minnettarlığınızı bulmanızı isteyecek.


16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, kendinize hakim olursanız ve başınızı aşağıda tutarsanız, bugün sizin için daha iyi olabilir. Bunun nedeni, ilişkiler için özellikle zorlu kozmik havaya sahip olmamızdır. Aşk ve güzelliğin tanrıça gezegeni Tatlı Venüs, jilet gibi keskin pençelerin etini kestiğini ve ölümcül ve acımasız bir Pluto tarafından kalbini söküp çıkaracağını hissedecek. Bu, zorlu durumdaki tüm ilişkilerin bir ültimatom veya bir yap ya da boz anıyla karşı karşıya kalabilmesini sağlar. Ayrılıklar ve boşanmalar şimdilerde özellikle olasıdır. Ancak, eğer bekarsanız, kesinlikle ilk buluşmaya gitmeyin. Pişman olacağınız bir skandala karışabilirsiniz.


16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, duruma ayak uydurmak için kendinize meydan okuyun. Koç burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton’la kare açı yaparken, ağ kurma ve profesyonel özlemlerinizi sürdürme taahhüdünüz hakkında konuşmanız için biraz baskı var. Bu meydanda yapacağınız düzenlemelerde istikrar ve güvenliğinizden emin olamayabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmenin veya inanılmaz profesyonellerle çalışmanın değerinden güç almak istiyorsanız, bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bugün ilerleyen saatlerde Venüs Boğa burcuna girdiğinde, bu fırsatları değerlendirmek için neye ihtiyaç duyacağınız hakkında konuşurken kendinizi daha hafif hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.