Balık Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Balık burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 1 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 1 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Oldukça büyük bir seçimle karşı karşıyasınız — sizi uzunca bir süre etkilemesi gereken bir seçim. Derin bir nefes alın ve bugün ilerleyin, çünkü kalbinizde sizin için neyin en iyi olduğunu biliyorsunuz!


1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Alacağın şeyi almanın zamanı geldi. Sizin yüzünüzden bir bakiyeyi kapatmak için bir e-posta gönderin.


1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah Aslan ayı Uranüs ve Venüs ile kare açı yaparken, kendinize veya başkalarına mantıksız beklentiler yüklememeye dikkat edin. Neyse ki, Jüpiter sizi olumsuz düşünce kalıplarından uzaklaştırmak için devreye girecek, ancak çevrenizde güzellik ararken şimdiki zamana dayanmanız gerekebilir. Sizi yoğun çalışma haftası boyunca taşıdıktan sonra fiziksel formunuzu destekleyen saatler geliştikçe vücudunuzu beslemek için fırsatlar arayın. Bu gece Luna, bolluğunuzu paylaşmak için mükemmel zamanı işaret ederek Merkür’e bir öpücük yolladığında, kendinizi cömert bir ruh hali içinde bulacaksınız.


1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm zodyak işaretleri arasında, en hassas ve sezgisel olanlardan birisiniz, Balık. Bunun nedeni, pürüzsüz akan bir su işareti olmanızdır. Yine de, evrenin şimdi size muhteşem bir müjdesi var. Güneş sistemindeki tüm gezegenlerimiz direkttir ve bu 21 Nisan 2023’e kadar devam eder! Günü yakalamak ve hayallerinizdeki hayatı gerçekleştirmek için bu kozmik kutsamayı kullanmalısınız. Sen kaderinin efendisisin. Göreyim seni! Ancak, bu aydan sonra bir kez daha ortaya çıkacak sis, fırtına ve kafa karışıklığına hazır olun, çünkü tüm yıl bir tür gezegensel geri sarmalla kaplanacak!


1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Stres yapma, Balık. Bugün Aslan burcundaki Ay hem Koç burcundaki Jüpiter’i hem de Koç burcundaki Chiron’u üçgen açı yaptığından finansal ve profesyonel istikrar yolda. Ancak, elinizdekilerle veya iş hayatınızda yükselme fırsatını ne kadar zamandır beklediğinizle ilgili biraz güvensiz hissedebileceğiniz için öyle hissetmeyebilirsiniz. Ay-Kiron yönü, incinmiş duyguları tetikleyebilir, bu nedenle kendinizi dengeli bir konumda değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, Ay-Jüpiter açısı sizi iyi tarafından bakmaya teşvik edebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.