Aslan Burç Yorumları 31 Mart 2023

Aslan burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu gece için bir randevun var mı? Değilse, bir tane yapın – gösteriş yapmak ve birini kovmak için mükemmel bir zaman! İyi sosyal enerjinizin bir çıkışa ihtiyacı var.


31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün ortaya çıkan engeller küçük olacak, ancak üstesinden gelinmesi kolay olmayabilir.


31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ay burcunuzdaki yolculuğuna devam ederken, evren bugün size biraz daha fazla parlaklık katacak. Öğleden sonra dönerken ve güneş ve ay tatlı bir alışverişi paylaşarak size bu evrende yalnız olmadığınızı hissettirirken, atmosfer özellikle yükselecek. Bu süre zarfında yıldızlar, biraz tezahür veya kehanet çalışması için mükemmel bir fırsat olarak köşenizden toplanacak. Bu gece daha sonra Luna, hepimizi ruhsal alemlere bağlayan gizemli enerjiye erişmenize yardım etmek için Chiron’a bir öpücük yolladığında sizi iyileştirmeye davet edin.


31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat inişler, çıkışlar, değişimler ve dönüşlerden ibarettir Leo. Gökler dans ederken biz de hayatlarımız da dans ederiz. Uzayın derinliklerinde dönen bir asteroit olan Ceres, uzun haftalardır geri harekette. Ancak şimdi Başak’ın çiçek tarlalarına geri döner. Bu, özellikle Ceres’in yönettiği her şeyle ilgili olarak yeni temaların ortaya çıkmasını sağlar: bolluk, beslenme, kendini sevme ve öz bakım. Ceres Başak’ta geriye doğru dans ederken, sağlıklı sevgi ve şefkate açılabileceğimiz bir gerçeklik yaratmak için iş ve yaşam dengelerimizi yakında gözden geçirecek ve yeniden düzenleyeceksin.


31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Buradan nereye gidiyorsun Leo? Bugün burcunuzdaki ay Akrep’teki Güney Düğümü ve Boğa’daki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığından, birkaç yol arasında seçim yapmak kolay bir girişim değildir. Bir yandan, kişisel meselelere öncelik vermeye çekildiğiniz için eviniz ve ailevi ilişkileriniz üzerinde çalışmaya çağrılmış hissedebilirsiniz. Ancak öte yandan, kariyer yolunuza odaklanmanız gerektiğini düşünüyorsanız, dikkatinizi çeken profesyonel fırsatlar olabilir. Bu kolay bir karar olmasa da, ihtiyacınız olan yere ineceğinizi bilin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.