Aslan Burç Yorumları 29 Mart 2023

Aslan burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınız telefon eder ve onlarla çıkmanızı ister ama buna enerjiniz olmayabilir. Çılgın birkaç gün geçirdin (ya da geçirmeliydin) ve senin gibi birinin bile ara sıra dinlenmeye ihtiyacı var.


29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yıldızlar size parlaklıklarının bir kısmını ödünç verir, ihtiyacınız olduğundan değil. Sürekli parlıyorsun.


29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Yengeç ayı bu sabah Kayron’la karşı karşıya gelirken inancınız değişebilir, ancak Venüs’ten gelen bir yardım eli bu dünyada bir güzellik duygusunu geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Hayatın her unsurunun büyülü olması gerekmediğini kabul edin, bunun yerine sorumluluklarınızla yüzleşmeyi ve onları fethetmeyi tercih edin. Başarıya giden yolculuğunuzdaki atılımlar, bu öğleden sonra Uranüs başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde ortaya çıkabilir, özellikle de geleneklerden kurtulmaya istekliyseniz. Bu arada, Mars ve Satürn, dönüşmek ve gelişmek için kişisel gücünüzden ve otorite duygunuzdan yararlanmaya teşvik eden tatlı bir değiş tokuşu paylaşıyor.


29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seksi çekiciliğine hazır ol ve bugün ve yarın tamamen yeni zirvelere ulaşmaya çalış Leo. Güdü ve şehvetin kızıl gezegeni kudretli Mars, güneşteki on ikinci mahremiyet ve bilinçsizlik evinizin derinliklerinde cızırdarken, güneşteki yakınlık ve cinsellik ile ilgili sekizinci evinizde yörüngede bulunan görev yöneticisi gezegeni Satürn’e parıldayan ayartmalar fısıldayacak. Bu, uzun sevişme seansları için tek deneyiminizi denemeye istekli iseniz, libidonuzda ve zevkinizde tamamen yeni zirvelere ulaşabileceğiniz anlamına gelir. Aşağı in ve kirlen ve anı acele etme. Sadece nefes al.


29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sezgini dinle Leo. Bir ateş burcu olarak, sezgisel olmaktan çok içgüdüsel olma eğilimindesiniz, ancak bugün Yengeç burcundaki ay hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde bu durum değişebilir. Şu anda profesyonel olarak güçlendirildiğiniz için her iki geçiş de sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik edebilir. Yeni bir profesyonel taahhüdü keşfetmek veya profesyonel yolunuzu geliştirmek için yeniliğinize dalmak gibi yeni bir şey denemek için ilham alabilirsiniz. Ortaya çıkacak gizli bir profesyonel projeden bile dikkat çekebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.