Aslan Burç Yorumları 22 Mart 2023

Aslan burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Egonuz bugün duyduklarından hoşlanmayabilir, ancak buna dayanabilir ve gelecekte her şeyi daha iyi hale getirebilirsiniz. İnsanları gerçekten dinlemek ve ilerlemek için neler yapabileceğinizi görmek için iyi bir zaman.


22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu dramada doğru ya da yanlış yoktur. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor.


22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün beş gök cismi Koç burcundan ve haritanızın ruhani sektöründen geçerken, kendinizi daha kutsanmış ve yaşam konusunda coşkulu hissetmelisiniz. Bu kozmik iklim, özellikle kendinize felsefi ve mistik konuları keşfetme izni verdiğinizde, kalbinizi ve zihninizi yüceltmeye hazır. Cadı tarafınızın dışarı çıkıp oynamasına izin verin, evrenimiz tarafından güçlenmiş ve evrenimizle senkronize hissedin. Chiron aktif hale geldikçe iyileşme fırsatları da devreye girecek ve pozitif mantralar ve meditasyonla çalışmak için mükemmel bir bahane olacak. Tezahür becerileriniz, ay ve Jüpiter aynı hizaya geldikçe keskinleşecek, bu yüzden niyetlerinizi belirlediğinizden emin olun.


22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm gezegenler arasında, güç merkezi Pluto en yoğun olanlardan biridir – iyi ya da kötü, Aslan. 2008’den beri, üretkenlik ve fiziksel sağlıkla ilgili altıncı güneş evinizde yörüngede dolaşıyor. Açıkça bu temel temalar etrafında gelişirken, ister istihdam, ister fitness veya diyet olsun, aynı zamanda kişisel hayatınızı nasıl idare ettiğinize ve gerçekten sağlıklı bir iş-yaşam dengesine nasıl izin verdiğinize de yansıdı. Plüton burada sadece kısa bir süre kalacak. Bu nedenle, günlük rutininizin baskın yoğunluğundan kurtulamadıysanız, aşka zaman ayırmak için kendinizde kökten bir devrim yapmanın zamanı geldi. Pluto’nun yakında yeni göksel köşelere doğru dans etmesine hazırlıklı olun.


22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam et Leo. Koç burcundaki Ay Koç burcundaki Kayron ile kavuşurken, bilinmeyenin korkusunun sizi mesleki yolculuğunuzdan alıkoymasına izin vermeyin. Sabit bir işaret olarak, konfor alanınızın ötesine geçme konusunda biraz gergin olma eğilimindesiniz. Özellikle kariyer yolunuzda nasıl sonuçlanacağını bilmiyorsanız, risk almak korkutucu olabilir. Bu korkuların harika bir şeyi kaçırmanıza neden olmasına izin vermeyin. Ay, Koç burcundaki şanslı Jüpiter ile kavuşurken, dikkatinizi yaşayabileceğiniz tüm maceralara kaydırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.