Aslan Burç Yorumları 18 Mart 2023

Aslan burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün öfkenizi kaybetmek çok kolay, bu yüzden mümkün olduğunda her şeyi akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu, sahip olduğunuz her şeyi kaybetmek anlamına geldiğinde, onu gerçek tutmaya gerek yok!


18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınızın bugün kendi dersini alması gerekiyor ve bu konuda ona yardımcı olamazsınız.


18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Kova ayı Chiron ve Jüpiter ile hizalanırken, sevgi ve maneviyat bugün sizin için el ele gidecek. Kişisel bakım uygulayarak veya o özel kişiyle uzun süreli yastık konuşması yaparak bu destekleyici titreşimlere yaslanın. Uranüs başınızın üzerinde aktif hale gelirken beklenmedik engellere karşı tetikte olun ve herhangi bir otorite figürüyle dalga geçmemeye çalışın. Merkür, nefes çalışması, arındırıcı bir tuz banyosu ve meditasyon için mükemmel bir mazeret olarak Pluto ile aynı hizaya gelirken zihninizdeki dağınıklığı gidermek için ilham alacaksınız. İletişim gezegeni Koç burcuna girerken sezgileriniz, önümüzdeki haftalarda içgüdülerinizi takip etmenizi isteyen bir artıştan faydalanacak.


18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinin arzuları için kesinlikle harika bir dönem burada, Leo. Aşkın ve güzelliğin tatlı tanrıça gezegeni Venüs göklerde dans etmeye devam ederken, yakında gözlerini güneş sekizinci evinizde sizden uzakta yörüngede dönen güç ve kalıcılık gezegeni Satürn’e baştan çıkarıcı bir şekilde dikecek. güven ve samimiyet. Bu size birlikte zamanın testine dayanan bir söz verme şansı sunabilir. Servete, hisse senetlerine, varlıklara veya yatırımlara birlikte yatırım yapmayı düşünün. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı birini arayın.


18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleri ve sınırlar, aklındaki konu olacak Leo. Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüto’yu altmışken, kendinizi daha güçlü ve kontrollü hissedebilmek için iş hayatınızda büyük bir değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Finansal istikrarınızı iyileştirip iyileştiremeyeceğinizi görmek için mevcut işinizdeki finansal olasılıkları bir amirle ele almanın zamanı gelmiş olabilir. Kendinizi güvende tutarken çizgiyi aşmaktan kaçınmak için iş arkadaşlarınızla daha güçlü duygusal ve psikolojik sınırlar oluşturmak için de ilham alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.