Aslan Burç Yorumları 16 Mart 2023

Aslan burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün işler biraz garipleşebilir, görünürde hiçbir sebep yokken çıldırmış ve çığlık atarak ortalıkta koşan insanlarınızın küçük bir kısmı sayesinde. Gözlerini yorulana kadar yuvarla.


16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda her şey net olmayabilir, ancak hayat her zaman keskin bir odak noktasında olmak zorunda değildir.


16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Oğlak ayı bu sabah Chiron, Jüpiter ve Uranüs ile bağlantı kuruyor ve atılımlar görmeyi umuyorsanız rüyalarınızda organize olmanızı istiyor. Bakış açınızı değiştirme ve daha parlak bir yarın tasavvur etme fırsatları, güneş, Merkür ve Neptün aynı hizaya geldiğinde sabah ortasında devreye girecek. Ancak, meslektaşlarınızı takip etme veya onlara ayak uydurma baskısı, dönüştürücü fikirleri uygulamanızı engelleyebilir. Bu öğleden sonra Venüs Plüton’la karşı karşıya geldiğinde yapılacaklar listenizi kontrol edin, aksi takdirde önemli taahhütlerde başarısız olabilirsiniz. Şans eseri, aşk gezegeni Boğa burcuna girdiğinde, kendinizi daha ayakları yere basmış ve kontrollü hissedeceksiniz.


16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İntikam bugün aklında olabilir Leo. Günün karanlık atmosferi, kendinizi ölümcül bir çekime kapılmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün yukarıdaki göklerde öldürücü bir Plüton ile kare şeklinde çarpışmasıdır. Bu, olabilecek en trajik ve kaderci gezegen dizilişlerinden biridir; korku, güvensizlik ve kötü eylemleri dile getirir. Gerginlik yüzeyin altında kaynayarak manipülasyonu, kıskançlığı ve kinci mizaçları tetikliyor olabilir. Vahşi bir öfkeye sahip olabilirsiniz, bu yüzden hemen sonuca varmamak veya dramaya girmemek akıllıca olacaktır. Hayatının geri kalanında pişman olabilirsin.


16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Aslan? Balık burcundaki güneş İkizler burcundaki Mars’la kare açı yaptığında, arzularınızın peşinden gitmek veya dinamik profesyonellerle çalışmak için sahip olduğunuz tüm olasılıklar karşısında bunalmış hissedebilirsiniz. Yeni bir girişimi üstlenmek heyecan verici ama yıldırıcıdır çünkü işe yaraması için zaman, enerji ve kaynaklar gerekir. Borç-maliyet oranından emin olamasanız da taahhütleriniz konusunda açık fikirli olun, çünkü bugün ilerleyen saatlerde Venüs Boğa burcuna girdiğinde her biri genel kariyer yolunuza yaptığınız yatırımı dengeleyecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.