Aslan Burç Yorumları 14 Mart 2023

Aslan burcunun 14 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 14 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 14 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 14 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin ilginize çok ihtiyacı var ama bunu size nasıl söyleyeceklerini bilemeyebilirler. Yavaşlamak ve o tek ilişkiyi ciddiye almak için iyi bir zaman. İşler çok daha iyi olabilir!


14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Değişim sabır gerektirir. Bir gecede önemli bir şey olamaz, bu yüzden beklemeye devam edin.


14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ay ateşli Yay burcunda ve haritanızın ego ve kendini ifade etmeyi yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, bugün kendinizi utangaç bir ruh halinde bulmayacaksınız. Şu anda kükremenizi kullanmaktan korkmayın, ancak öğleden sonra Ay ve Merkür arasındaki bir kare, gergin konulardan veya rekabetçi akranlardan uzak durmak isteyebileceğinizi gösteriyor. Mars, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde sosyal çevrenizde gerilim yükselebilir, bu da kendinize sadık kalmanızı, dedikodudan veya size faydası olmayan davranışlardan kaçınmanızı, arkadaşlarınız karışmış olsa bile önemli hale getirir.


14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın gökyüzüne baktığınızda, karanlık, şiddetli bir huni bulutunun oluştuğunu görebilirsiniz Aslan. Sanki gün birdenbire gece olmuş gibi olacak. Bunun nedeni, kudretli güneşin sinsi Neptün ile mükemmel bir kavuşumda birleşerek ışığını zehirli atık ve gazla zehirlemesidir. Sanki nefes alamıyor veya net düşünemiyormuşsunuz gibi hava kirli hissedilecek. Drama, düzenbazlar ve kötü insanlar gölgelerde gizleniyor, bu yüzden sizi bulmalarına izin vermeyin. En iyisi evde kalıp biraz film ve patlamış mısır keyfi yapmak ve yaramazların başka kurbanlar bulmasına izin vermek.


14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Harekete geç Leo! Artık laf kalabalığı yapmayın, Yay burcundaki son çeyrek ay boyunca ne yapmak istediğinizi ve iş yerinizi zaten biliyorsunuz. Ateşli ay enerjisi, tutku projelerinize ve fikirlerinize cesurca dalmak için ihtiyacınız olan şeydir. Tek yakalama, yapmak istediğiniz çok şey olabilir, çünkü İkizler’deki Mars aynı zamanda Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacaktır. Ancak seçeneklere sahip olmak kötü bir şey değildir. Zamanınızı, enerjinizi ve varlıklarınızı yatırmak için hangi istek veya projeye çağrıldığınızı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.