Akrep Burç Yorumları 4 Mart 2023

Akrep burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 4 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 4 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her zamankinden biraz daha sessiz hissediyorsunuz, bu nedenle tüm gün boyunca ne yapacağınıza karar vermek yerine arkadaşlarınızla birlikte takılmayı tercih edersiniz. Neden? Birkaç yeni numara öğrenebilirsin.


4 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pes ederek sorunları çözme konusunda daha fazla şansınız olacak. Kolay değil ama işe yarıyor.


4 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Leo’nun ayı Jüpiter’le hizalanırken, kendini düzenli ve hayatının kontrolünde hissedeceksin. Yeni hedefler belirleyerek ve yeni başarı zirvelerine ulaşmak için dayanıklılık ve motivasyona sahip olduğunuza güvenerek kendiniz için yarattığınız istikrarı kutlayın. Kendinize gerçekçi olmayan beklentiler yüklememeyi unutmayın, ancak Chiron’dan gelen bir yardım eli size arada sırada yardım istemenizin sorun olmadığını hatırlatacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde Ay, Kayron ve Venüs ile bağlantı kurduğunda aşk hayatınızda beklenmedik bir çatışma ortaya çıkabilir, ancak hesap verebilirlik ve iletişim, üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.


4 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tekrar tekrar dövüldükten sonra nasıl ayağa kalkacağını bilen bir burç söz konusu olduğunda, o sensin, Akrep. 2020’den bu yana, görev yöneticisi gezegeni kudretli Satürn, kara kanatlarını ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizin derinliklerinden yayıyor. Bu sadece birkaç gün daha devam eder. Bir yandan, evliyseniz ve birlikte yaşıyorsanız, bu size daha fazla istikrar getirebilirdi, örneğin size kök salmak ve bir ev satın almak veya yenilemek için itici güç verebilirdi. Yine de, ruhunuzun derinliklerini anlayan birini ne zaman bulabileceğinizi merak ettiğiniz için, bekarsanız sizi derinden duygusal da yapabilirdi.


4 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Parlama vaktin geldi, Akrep! Aslan burcundaki Ay hem Koç burcundaki Jüpiter hem de Koç burcundaki Venüs ile üçgen açı yaptığı için iş gününüzde ilgi odağı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ateş enerjisi pozitif olsa da, konfor alanınızın biraz dışında olabilir. Tipik olarak, başarılarınız söz konusu olduğunda bile biraz daha gizli olmayı seversiniz. Ancak bu ateşli üçlüler sırasında saklanmak yok! Ay aynı zamanda Boğa burcundaki Uranüs’le kare açı yapacağından, beklenmedik bir taahhüt, zorunluluk veya ortaklık için ilgi odağı olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.