Akrep Burç Yorumları 18 Mart 2023

Akrep burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Mart 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Mart 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz gösteriş yap. İnsanların neler yapabileceğinizi görmesi gerekiyor! Bu onun için de harika bir zaman. İyi enerjiniz pratikte taşıyor, bu yüzden sihir (veya neredeyse) çalıştırabilmelisiniz.


18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün en az dirençli yolu takip edin; herkesi gülümsetecek ve mutlu edeceksin.


18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Kova burcundaki ay Chiron ve Jüpiter’e öpücük gönderirken duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol edin. Bu titreşimler, hafta sonu yapılacaklar listenizi değerlendirmek için de mükemmeldir, bu görevlerden kaçınmanın ruhunuza herhangi bir iyilik yapmayacağını anlayın. Akşamın ilerleyen saatlerinde Merkür Pluto’ya öpücük attığında kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme gücünü hissedeceksiniz, bu yüzden en sevdiğiniz sanat ve el işi aktivitelerine katıldığınızdan emin olun. İletişim gezegeni ateşli Koç burcuna girdiğinde hava değişecek ve sizi önümüzdeki haftalarda sağlığınızı daha ciddiye almaya motive edecek.


18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güven, senin için ya hep ya hiç diyarıdır, Akrep. Aslında dürüstlük ve dürüstlük son derece önemlidir, öyle ki tam ve eksiksiz bağlılık ve saygı talep edersiniz. Şans eseri, aşk ve evlilik gezegeni Venüs ile, güneş yedinci evinizde karma ve kalıcılık gezegeni Satürn ile sekstil olarak bilinen tatlı bir bağlantıda dönerken, güneş beşinci evinizde inşa etme fırsatı bulacaksınız. romantik ilişkilerinizde daha fazla istikrar ve güç. Aranızda türbülansa neden olan sert enerjiler varsa, şimdi bunu düzeltmek ve kalpten kalbe açık olmak için bir şans sunabilir. Konuşun, sarılın ve yeni sözler verin.


18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hepsini bırak, Akrep. Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaptığında, kendinizi yaratıcılıkla dolup taşmış gibi hissedebilirsiniz. Bu geçiş sırasında yapacak, keşfedecek ve deneyecek çok şey var. Ne kadar ilham aldığınız göz önüne alındığında, tüm fikirleriniz ve tutku projelerinizle ilgili güzel sözleri yaymanın zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Bugün yakın iş arkadaşınızla neyin peşinden gitmek istediğiniz ve bu konuda nasıl ilerlemeyi planladığınız hakkında konuşun. Arkadaşınız size kullanabileceğiniz mükemmel bir tavsiye verebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.