Akrep Burç Yorumları 14 Mart 2023

Akrep burcunun 14 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 14 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 14 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 14 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Size oldukça küçük görünen bir şey yüzünden kendini tamamen kaybeden iyi bir arkadaşınızla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz – ama bunu onlara açıkça söyleyemezsiniz! Adım atın ve her konuda onlara yardım edin.


14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Evde görmezden geldiğiniz sorunlar olabilir, bu yüzden evde daha sık kalmaya başlayın.


14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yay burcunun ayı bu sabah Uranüs ile dengesiz bir bağlantı kuruyor, aşk hayatınızı sarsarken bir uyumsuzluk duygusuyla sizi hazırlıksız yakalamakla tehdit ediyor. Sizi bulan herhangi bir duygusal korkuyu dağıtmak için nezaket ve zarafet kullanarak kalbinizi ve diğer önemli kişinizi kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın. Öğleden sonra Luan, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde, özellikle de kelimelerinizi derinlemesine düşünmeden konuşursanız, egonuz biraz morarabilir. Başınızın üzerinde bir t-karesi oluşurken, gerilim ve kafa karışıklığı akşamınızı kara bulutlarla tehdit edebilir ve küvetten aşağı uzanmak için mükemmel bir bahane olabilir.


14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün ve yarın sizler için son derece sıkıntılı bir dönem geldi. Ne yazık ki, sevgiliniz ve arkadaşlarınız arasındaki savaş alanının merkezinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Güçlü güneş ileri doğru dans ederken, gerçek aşk ve flörtle ilgili güneş beşinci evinizde kuduz bir kurt gibi uluyan değersiz bir Neptün ile mükemmel bir birliktelik içinde birleşecek. Sırlar, yalanlar, aldatma ve oyunlar gittiğiniz her yerde olacak. Dürüst olmak gerekirse, sizi bekleyen dramaya kapılmaktansa telefonunuzu kapatıp kitap okumak ve erkenden yatmak daha iyi olur.


14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, para meselelerinin sorumluluğunu üstlen. Şimdi, Yay burcundaki ayın son çeyreği sırasında daha fazla finansal bolluk getirmek için müreffeh fırsatların peşinden gitme zamanı. Finansal istikrarınızı ve güvenliğinizi artırmak için konfor alanınızın dışına çıkma konusunda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Tek olası sorun, İkizler burcundaki Mars’ın Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasıdır. Özellikle tutkulu bir proje veya fikrin peşinden gitmek istiyorsanız, Yatırımlarınız konusunda emin olamayabilirsiniz. Kararınızı vermeden önce biraz daha araştırma yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.