Yengeç Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Yengeç burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 9 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kalbiniz patlıyor – neşeyle ve başka bir şeyle de. Aynı anda bir ömür boyu sürecek bir duyguyu yaşıyormuşsunuz gibi hissettiğiniz, ancak bu yolculuğun tadını çıkardığınız o garip günlerden biri.


9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi besleme içgüdüleriniz bugün ön plana çıkıyor. Onlara itaat et.


9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay uyumlu Terazi’ye ve haritanızın ev içi mutluluğu yöneten bölgesine girerken, evinizdeki hava bugün hafif ve havadar olacak tatlı Yengeç. Birlikte yaşadığınız herkese biraz ekstra sevgi ve şefkat gösterirken, evde en sevdiğiniz aktiviteleri takip ederek bu rüya gibi hislere yaslanın. Öğleden sonra Luna Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde sizi başarıya giden yolda yürümeye teşvik ederken sınırlar belirlemeyi ve kendinize biraz zaman ayırmayı düşünün. Son zamanlarda üzerinde oturduğun herhangi bir kişisel veya profesyonel hedef varsa, şimdi bu hayalleri besleme zamanı.


9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, kozmik antenlerinizi bugün gökyüzüne çevirin. Muhtemelen ileriye doğru yankılanacak olan ince bir değişimin etkisini fark edeceksiniz. Güneş sistemimizin derinliklerinde bulunan bir asteroit olan Vesta, Koç burcunun ateşli tepelerine doğru ilerledi. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından almıştır ve eski zamanlarda ona tapınaklarda tapan eski rahibeler ve ilham perileri nedeniyle kutsal cinsellikle de bağları vardır. Vesta, Koç enerjisini kanalize ederken, başkalarının fikirleri pahasına kendi içinizdeki ateşin ve arzuların peşinde koşmada daha cesur olacaksınız.


9 Şubat 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün çalışma alanınız Feng shui, Yengeç. Genellikle astrolojide bir “ev sahibi” olarak selamlanırsınız, bu nedenle kişiliğinizin bu yönü, ay Terazi’ye girerken güçlenebilir. Ay enerjisi ağırlıklı olarak iş-yaşam dengenize ve çalışma ortamınıza odaklanır, bu nedenle bunu iş hayatınıza barışı geri getirmek için en iyi zaman olarak düşünebilirsiniz. Kişisel ve profesyonel önceliklerinizi hesaba katmak için programınızı ayarlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Ay, sizi çalışma alanınızı yeniden düzenlemeye bile teşvik edebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.