Yay Burç Yorumları 28 Şubat 2023

Yay burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 28 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ateşli enerjiniz ve yolunuza çıkan iyi şanslar sayesinde bugün neredeyse her şeyden iyi bir anlaşma yapabilmeniz gerekir! Biraz geri çekil ve tadını çıkar!


28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir risk almak sizi acele ettirecek ama bunun büyük bir getirisi olacağını düşünmeyin.


28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, sevgili Okçu, aldatıcı Neptün ile karşı karşıya gelirken, özellikle ev içi veya romantik ilişkiler söz konusu olduğunda gaz aydınlatma davranışlarına dikkat edin. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna Merkür ile hizalanırken, netlik ve gerçek galip gelecek ve şefkat ve sevgi dolu bir yerden kafa karışıklığını çözmenize yardımcı olacak. Bu hisler, biraz çöküşü ve belki de iyi bir kitabı kucaklayarak kendinize moral vermek için de idealdir. Bu akşam Satürn aktif hale gelip daha önce kuramadığınız tüm çizgileri çizdiğinde, yerinizde durmaktan çekinmeyin. Ay Yengeç burcuna girdiğinde sizi daha ciddi ve duygusal bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akıp giden her an, sihirli anınız Yay burcundan bir saniye daha kaybediyorsun. Bilinçli kullanmadan başkasının geçmesine izin vermeyin! Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Pluto size ihtiyacınız olan kozmik desteği vermek için arkanızda toplanıyor. Her biri doğrudan hareket halindeyken, bu onların tüm güçlerini sizin gerçek motivasyonlarınızın, isteklerinizin ve arzularınızın tezahürüne yöneltebilecekleri anlamına gelir. Hedef listenizi yukarı çekin ve üstesinden gelebileceğiniz ölçütler oluşturmaya başlayın. Bunları planlayıcınızdan birer birer çıkarın.


28 Şubat 2023 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde “bebeğiniz” ne olacak, Yay? Ay, Yengeç burcundayken, çalışma çabalarınızla her zamankinden daha ebeveyn hissedebilirsiniz. Besleyici ay, işte zamanınızı, enerjinizi ve duygularınızı neye yatırmak istediğinizi yansıtmak için kozmik işaretinizdir. Yatırımınızı ay boyunca ilgilenmeniz gereken “bebeğiniz” olarak düşünün. Profesyonel yatırımınızı veya çabalarınızı sezgisel olarak geliştirmek için bu ay enerjisini kullanmak, sonunda daha fazla profesyonel yetkilendirmeye ve hatta daha fazla kontrole yol açacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.