Yay Burç Yorumları 22 Şubat 2023

Yay burcunun 22 Şubat 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Şubat 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunun 22 Şubat 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Şubat 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Şubat 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Şubat 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gözlerinizi ödülden ayırmayı tercih edersiniz – ama böyle zamanlarda, tam önünüzde olanın gerçekliğiyle uğraşmak çok daha iyidir. Daha sonra yönünüzü bulmak için zamanınız var.


22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gülüşünle bir odayı aydınlatacak kadar iyi hissediyorsun. Ve sadece yapabilirsin!


22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Koç burcu ayı, bu sabah çok erken saatlerde tatlı Venüs’e yakınlaşıyor ve hayaller diyarını keşfederken sana biraz güven veriyor. Uyandığınızda, yüksek benliğinizle bağlantı kurarak, günü yakalamak, eğlenmek ve amaç doğrultusunda hareket etmek için içsel bir söz vererek bu uyumlu titreşimleri kutlayın. Cilveli bir enerji, bu öğleden sonra Merkür ve Mars aynı hizaya gelip tutkuları harekete geçirdiğinde sizi bulacak. Günün ilerleyen saatlerinde Luna Jüpiter’le yakınlaşarak varlığınızı genişletirken auranızı biraz ekstra ışıltıyla kutsadığında dikkat çekmek için kendinizi suçlu hissetmeyin.


22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün cinsel açlığın zihninizi ve belinizi tükettiğini hissedin. Başka hiçbir şey düşünemeyeceksin! Göklerde titreşen böylesine cızırtılı bir enerjiyle, arkadaşlarınızı, düşmanlarınızı veya diğer önemli kişilerinizi cezbedebileceksiniz. Merkür uzayın derinliklerinde süzülürken, arzuyla terleyerek, güneşin yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde dönen seksin ve tutkunun kızıl gezegeni kudretli Mars’a bakar. Bu, yeni biriyle tanışmak istiyorsanız sosyalleşmek ve dolaşmak için mükemmel bir an. İşlenirse, tat tomurcuklarınızı seksi kelimelerle ve birbirinizin etiyle kışkırtın. Hızlı bir yolculuk yapmak sizi kızdırır!


22 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, profesyonel taahhütlerinizde neyi kolaylaştırmak istiyorsunuz? Bugün Kova burcundaki Merkür İkizler burcundaki Mars’la üçgen açı yaparken profesyonel ilişkilerinizle sohbeti başlatmakla başlayan düzenlemelerinizde birkaç değişiklik yapmanın zamanı geldi. Rahat üçgen, çok ihtiyaç duyulan bir sohbeti rahat bir şekilde başlatmak için mükemmeldir. Profesyonel taahhütlerinizde ayarlamalar yapmak istiyorsanız, planlarınızı, geri bildirimlerinizi ve daha fazlasını ele alma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Ancak işin püf noktası, işlerin hareket halinde olduğundan emin olmak için konuşma sonrası takipte olacak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.