Terazi Burç Yorumları 7 Şubat 2023

Terazi burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Size yakın birinin sizden borç alması veya çok gibi görünen bir iyiliğe ihtiyacı var, bu yüzden bir seçimle karşı karşıyasınız: Evet deyip sonuçlarına mı katlanacaksınız yoksa hayır deyip kendinizi aptal gibi mi hissedeceksiniz?


7 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mali durumunuzu değerlendirin. Bir bütçeyle yaşamak size çok zaman ve para kazandırabilir.


7 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Ay Başak burcunda ve güneş enerjisi on ikinci evinizde yolculuğuna devam ederken, kendinizi her zamankinden daha içe dönük ve özel hissedeceksiniz. Bu titreşimler, planlarınızı gizli tutmak ve daha büyük bir şey inşa ederken perde arkasından çalışmak için mükemmeldir. Bu öğleden sonra Luna, mistik tarafınızı harekete geçirmeniz için sizi cesaretlendirerek Mars’la karşı karşıya geldiğinde yüksek gücünüzü kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın. Bu akşam, ay Venüs’le karşı karşıya geldiğinde, özellikle siz ve eşiniz bir çekişme durumuna düşerseniz, gerilim artabilir. Şans eseri, Venüs ve Uranüs, bu korkudan kurtulmanıza yardımcı olmak için güçlerini birleştirecek, ancak geçmişin geçmişte kalmasına izin vermeniz gerekecek.


7 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün ayaklarınızın dibine gül yaprakları ve çiçekler atıyor. Gezegen yöneticiniz Venüs gökyüzünde bağlantı kurarken, kendinizi coşkulu ve aşk havasında hissedeceksiniz. Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz elektrik Uranüs’le bağlantılı olduğundan, artık güneş enerjisinin sekizinci samimiyet ve cinsellik evinizde barındırılıyor, onu çarşafların altına renklendirmek istiyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu, bekarları tutkulu – ama kısa ömürlü – bir boğuşmaya çekebilirken, çiftler yağları, losyonları veya samimi oyuncakları patlatabilir. Salıvermek. İyi eğlenceler. Hayat kısa.


7 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş gününün tadını çıkarmaya çalış Terazi. Dışarıdan, her şey yolundaymış gibi görünebilirsin. Özellikle Ay Başak’ta iç monologunuzu ve bilinçaltı bakış açınızı endişe nöbetleriyle bozuyorsa, yüzünüzü kurtarma eğilimindesiniz. Çalışmak söz konusu olduğunda bu ay boyunca sezgilerinizi stresinizden ayırt etmek zor olabilir. Neyse ki, iş gününüz ilerledikçe endişelerinizin azaldığını fark edebilirsiniz, çünkü Ay Balık burcunda Venüs’e karşıt açı yapacaktır. Şüpheye düştüğünüzde, endişelerinizi üzerinizden atmak için iş arkadaşınıza açılmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.