Terazi Burç Yorumları 14 Şubat 2023

Terazi burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tam olarak mevcut değilsin, ama tam olarak hayal kurmuyorsun da – daha çok saplantılı gibi! Geçmişten bir şeyler size geri gelmeye devam ediyor ve şimdi onun ötesine geçmek için iyi bir zaman.


14 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kulağınızı ödünç verin ama borç vermeyin! Cömertliğiniz başınızı belaya sokabilir.


14 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcunun ayı ışıltılı Jüpiter ile hizalanırken, sevgili Terazi, Sevgililer Günü ruhunu kucaklarken kendinize özür dilemeden flört etme izni verin. Bu titreşimler, sadece bir gün için bile olsa, iyimserlik ve sevgiye eğilmekle ilgilidir. O özel kişiyle sıcak bir randevunuz olsa bile, akşamınızın bir kısmını kişisel bakıma ve kişisel dengenizi bulmaya ayırmayı düşünün. Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde havaya nüfuz edecek tutkulu bir enerji, başkalarıyla entelektüel ve ruhsal düzeyde bağ kurmanıza izin verecek. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde göklerden bir öngörülemezlik unsuru inecek, bu nedenle kendinizi bir veya iki viraja hazırlamak isteyebilirsiniz.


14 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok hassas bir kalbin var Terazi. Kim olduğunuzun hassas yönüyle temas halinde kalma konusunda çok iyisiniz. Bununla birlikte, acı söz konusu olduğunda, bazen onu bir hava işareti olarak işlemek için entelektüel bir yaklaşım sergilersiniz. Güneş sistemimizdeki bir asteroit olan Chiron, nihayetinde büyüyebilmemiz için içimizde işlenmesi ve salınması gerekenleri aydınlatmak söz konusu olduğunda özellikle güçlü bir ilaçtır. Şu anda Koç burcunun göklerinde dönüyor, bu da travmalarımızı yenmek için bir savaşçının enerjisini kanalize etmemiz gerektiği anlamına geliyor.


14 Şubat 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklındakini söyle Terazi! Yay burcundaki ay Koç burcundaki Jüpiter’i üçgen açı yaptığında, bugün sohbet ederken kendinizi her zamankinden daha cesur hissedebilirsiniz. Tipik olarak, işyeri tartışmalarında barışçıl, tarafsız bir iş arkadaşı olmayı seversiniz. Ancak ateşli üçgenin sizin için başka planları var, bu nedenle aklınızdan geçenleri söyleme eğiliminde hissedebilirsiniz. Özellikle liderliği üstlenmeyi taahhüt etmek istiyorsanız, çalışma ilişkilerinizdeki yangını körüklemeye yardımcı olabilir. Ancak ay, İkizler’de Mars’a da karşı geleceği için tonunuza, çiminize ve zamanlamanıza dikkat etmeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.