Oğlak Burç Yorumları 18 Şubat 2023

Oğlak burcunun 18 Şubat 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 18 Şubat 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Şubat 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Şubat 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Şubat 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 18 Şubat 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tek yapmak istediğin sorunlu görünen o arkadaşına ya da seksi kıza yardım etmek ama bu düşündüğünden daha zor olabilir. Yavaşlamanız ve size her şeyi anlatmalarına izin vermeniz için iyi bir zaman.,


18 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sebat etmeye yabancı değilsiniz, zorlu meydan okumalara alışkınsınız. Bugün bir sersemlik sunuyor.


18 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Kova burcundaki Ay Kader Düğümleriyle kare açı yaptığında, sürecinizi aceleye getirmeye çalışan hiç kimseye aldırış etmeden, yavaş hareket etmek için kendinize izin verin. Neyse ki, bu baskılar öğleden sonra Luna Jüpiter’e bir öpücük üflediğinde dağılacak ve herkesi daha neşeli ve şefkatli bir kafa boşluğuna sokacak. Günün ilerleyen saatlerinde güneşin Balık burcunda ilk kez ortaya çıkmasıyla hava değişecek, önümüzdeki haftalarda merakınızı ve duygusal zekanızı artıracak ve duygusal alışveriş yoluyla aileniz ve arkadaşlarınızla daha anlamlı bağlantılar kurmanız için size ilham verecek.


18 Şubat 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş bugün bir Hava burcunu geride bırakıp bir su burcuna girerken, kendinizi çok daha uyumlu hissedeceksiniz Oğlak. Bunun nedeni, dünya işareti frekansınızın su tarafından daha fazla desteklenmesidir. Sanki senin tohumların ve yağmur bereketli bahçeler kuruyor. Balık denizlerindeki büyük yıldızımızla Balık mevsiminin gelişini resmen kutlayabiliriz. Bu, ruhsal merkezinizi genişletmek ve evrenin eşzamanlılıklarıyla bağlantı kurmak için yılın güzel bir dönemidir. İçine dön. Aradığın cevaplar zaten ruhunun derinliklerinde var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.