Kova Burç Yorumları 21 Şubat 2023

Kova burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 21 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük olasılıkla grubunuzdaki en tuhaf kişi değilsiniz, ancak bugün gibi günlerde öyle hissedilebilir! Çoğu insan günlük rutinlerine alışıyor, oysa senin tek yapmak istediğin patlak vermek!


21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biraz tuhaf olan birini tanıyor musun? Diğer insanlar gibi değiller. Nedenmiş?


21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu öğleden sonra Balık burcunun ayı ilham verici Neptün ile hizalanırken hayallerinize ve en çılgın fantezilerinize yatırım yapmak için fırsatlar arayın. Sezginiz şu anda da güçlü olacak, özellikle de duygularda ve maddi alemlerde gezinmek söz konusu olduğunda. Ne yazık ki, günün ilerleyen saatlerinde Merkür ve Uranüs karşı karşıya geldiğinde ortam biraz gerginleşebilir, ruh hali değişimlerini ve şok edici haberleri tetiklemekle tehdit edebilir. Bu akşam Luna, Pluto ile aynı hizaya geldiğinde, sizi yakın zamanda yakalamış olabilecek herhangi bir dram veya stresi bırakmaya çağırdığında, yalnızlık için biraz zaman ayırmayı düşünün. Ay Koç burcuna girdiğinde, yolunuza netlik getiren bir değişim hissedeceksiniz.


21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, tekneyi sallayabilecek kötü haberler bugün hiç yoktan ortaya çıkabilir. Hasar kontrolüne hazırlanmak en iyisi olacaktır. Gezegensel yöneticiniz elektrikli Uranüs, onu yıllardır ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizde sallıyor. Bugün, özellikle kaotik hissediyor. Güneşin ilk kimlik ve burç evinizde duran zihinsel Merkür ile bilek güreşi yapacak. Özellikle yaşam durumunuz, emlak meseleleri veya bir aile düzenlemesini nasıl ele aldığınızla ilgili olarak sevgilinizle evde büyük bir kavga çıkabilir.


21 Şubat 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne söylemeye ihtiyacın var Kova? Bugün burcunuzdaki Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapmasıyla rekoru kırmanın zamanı gelmiş olabilir. Genellikle, işte işler biraz fazla gerginleştiğinde biraz bağımsız olmayı seversiniz. Ancak bu gerilimin sizi uzaklaştırmasına izin vermek yerine, elinizdeki sorunla yüzleşebilirsiniz. Özellikle yeterince uzun süre sessiz kaldıysanız, iş yerinde meydanda konuşmaktan korkmayın. Bir şey söylemek, beklediğiniz sonuca yol açabilir ve bu da iş yerinde işleri yumuşatabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.