İkizler Burç Yorumları 28 Şubat 2023

İkizler burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Harika vakit geçiriyorsunuz — ve çevrenizdeki insanların çoğu da öyle! Tartışmalar patlak verse bile (ki çıkacaklar), her şey çok eğlenceli ve bu sefer kimse işleri fazla ciddiye almıyor.


28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tartışırken eğleneceksin. Konuşma romantizm, dedikodu ve güvenilirlik üzerine odaklanacak.


28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah ay Neptün’le kare açı yaparken dikkatiniz kolayca dağılacak, bu nedenle meslektaşlarınız arasında dikkat çekmemek isteyebilirsiniz. Neyse ki, bu öğleden sonra Ay Merkür ile aynı hizaya geldiğinde moraliniz yükselecek ve daha önce psişenizde oluşan tüm bulutlar dağılacak. Akşam yaklaşırken ve Satürn solar dokuzuncu evinizi etkinleştirirken, size içinizdeki ve çevrenizdeki yaşam gücünü onurlandırmanızı hatırlatırken, ruhsal tarafınıza biraz saygı gösterin. Ay, sulu Yengeç burcuna geçerken, topraklanmış ama duygusal bir enerji havayı dolduracak ve sizi kalbinizdekileri onurlandırmaya teşvik edecek.


28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm gezegenlerin doğrudan göklerde olduğu bir dönemi deneyimlemeye gelince, bunlar özellikle nadir zamanlardır, İkizler. Aslında, bazı yıllar bunun gibi herhangi bir pencereyle karşılaşmaz! Retrogradlar doğası gereği kötü değildir, ancak bir şeyin tam olarak hizalanmadığını ve şimdiki zamanda veya hatta bazı ayarlamalar gerektirebileceğini gösterirler. Bu özellikle Merkür, Venüs veya Mars gibi gezegenlerin önemli ölçüde geri hareket ettiği bir dönemde bir ilişki başlatırsa, nişanlanırsa veya evlenirse geçerlidir. Arzuladığınız her şeyi tezahür ettirmek artık daha kolay gerçekleşebilir, bu yüzden bunu nezaket ve güvenle yapın.


28 Şubat 2023 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, para meseleleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz? Ay artık Yengeç burcunda olduğuna göre, mesleki ve finansal güvenliğinize duygusal olarak daha fazla bağlı hissedebilirsiniz. Ay, istikrar araçlarınızla sizi iki yönden birine yönlendirebilir. Bir yandan, neler olup bittiği konusunda kendinizi güvende hissedebilirsiniz ve ay güven verici bir faktör olabilir. Ancak öte yandan, olası sorunlardan kaçınmak için duygularınızın finansal ve profesyonel istikrarınızı nasıl etkilediğini izlemeniz gerekecek. Duygularınızın para meselelerinizi dikte etmesine izin vermeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.