İkizler Burç Yorumları 25 Şubat 2023

İkizler burcunun 25 Şubat 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 25 Şubat 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Şubat 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Şubat 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Şubat 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 25 Şubat 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İstediğiniz kadar meşgulsünüz — ve bugün gibi bir günde bu, programınızın dolu olduğu anlamına gelebilir! Yine de hepsi çok eğlenceli ve ortaya çıktıklarında ateşli kızlar için hala zamanın olmalı.


25 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kabul et: Her zaman istediğini elde edemezsin. Kişisel algılamamaya çalış.


25 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcu, bu sabah haritanızın gizli olan her şeyi yöneten bölümünde Boğa ayı Uranüs’e yaklaşırken, şok edici sırlar yüzeye çıkabilir. Başkasının çayını dökmekten sorumlu olmak istemediğiniz için kendi ağzınızı kapalı tutmayı unutmayın. Günün ilerleyen saatlerinde Luna Merkür’le karşı karşıya geldiğinde yalnızlık size hitap edecek ve sizi maneviyatınıza ve meditatif uygulamalarınıza yatırım yapmaya teşvik edecek. Ay Neptün ile aynı hizaya geldiğinde, bu akşam tatlılık sizi saracak ve tabii ki sıkı çalışma ve sebatla hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını aydınlatacak.


25 Şubat 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, artık önünüzde hiçbir engel yok. Güneş sistemimizdeki tüm kudretli gezegenlerimizin uykularından salıverilmesi ve gökyüzünde uyanmasıyla, bu, artık kurulan tüm ilişkilerin üzerine inşa edilmekte olan daha güçlü bir temele sahip olduğu anlamına gelir. Retrogradlar, özellikle Merkür, Venüs veya Mars gibi kişisel gezegenlerden biriyse, bir ilişkide veya durumda genellikle bir tür uyumsuzluk veya kafa karışıklığı duygusu yaratır. Şans eseri, dış gezegen gerilemeleri – Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton – genel olarak toplum üzerinde hakimiyet kurdukları için ilişkiler üzerinde daha incelikli etkiler yaratır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.