Boğa Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Boğa burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 9 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Söyleyecek çok şeyiniz var ve insanların devam etmeden önce bunu duymaları gerekiyor — bu, kapıyı kilitlemeniz gerektiği anlamına gelse bile! Yine de polis devleti taktiklerine başvurmak zorunda kalmamalısınız, çünkü bu taktikler bugün oldukça açık.


9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu hikayeyi biraz kuşkuyla kabul edin: bugün her şeyi göründüğü gibi kabul edin.


9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Terazi’den ve güneşin altıncı eviniz Tatlı Boğa’dan geçerken, yerleşik bir zarafet ve verimlilik duygusuyla auranızı yükseltirken, bugün görevlerinizi kolayca halledeceksiniz. Bu aydınlatıcı yerleşim aynı zamanda vücudunuzu şımartmanızı isteyecek, sizi sağlıklı yiyecekleri, bol suyu ve en sevdiğiniz zindeliği kucaklamaya itecektir. Öğleden sonra geç saatlerde Luna Jüpiter’le karşı karşıya geldiğinde zihniniz yoğun bir yer olacak ve bu, son zamanlarda mücadele ettiğiniz zorlu durumlar veya anılar için bir umut ışığı bulmanıza yardımcı olacaktır. Bu sırada Merkür, Plüton’la yakınlaşır ve sizi perdenin ötesinden gelen mesajlara açar.


9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bulunan, incelikli bir tema bugünden itibaren tüm kozmosta yankılanmak üzere, Boğa. Uzayın derinliklerinde çok uzakta bir asteroit olan Vesta bir köşeyi döndü ve şimdi ateş burcu Koç’a doğru ilerliyor. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir. O özellikle önemlidir çünkü aynı zamanda kutsal cinsellik ve içsel gerçeğimizle de uyumludur. Şimdi Koç burcunun enerjisini üstlenirken, kendi arzularımıza herkesinkinden daha fazla öncelik verdiğimiz için kutsal cinselliğimizi ifade etme konusunda daha düşüncesiz ve iddialı hale gelebiliriz.


9 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dengeni bul Boğa. Genellikle, sabit, dünyevi yapınız istikrarı arzuladığı için huzurlu bir iş günü geçirmeyi tercih edersiniz. Ay bugün Terazi’ye girerken, profesyonel havanızı bulmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Luna iş hayatınızı, özellikle alışkanlıklarınızı, rutinlerinizi ve günlük işlerinizi aydınlatıyor. İş hayatınızla uyum içinde değilseniz, Terazi’deki ay, temelinizi bulmak için kozmik işaretiniz olacaktır. Ancak, yeni şeyler denemek veya işin verimsiz yönlerini tomurcuk halindeyken kıstırmak için çaba göstermeye istekli olmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.