Boğa Burç Yorumları 7 Şubat 2023

Boğa burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 7 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 7 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Küçük, garip ve yeniden üretilmesi imkansız bir şey sayesinde popülaritenizde bir artış görüyorsunuz – ama hey, buna katlanacaksınız! Her nasılsa, bunu aşk hayatına da dahil edebilirsin.


7 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün iyi oynayın ve yumurta kabukları üzerinde yürüyün: başkalarının tüylerini kabartacak gün değil.


7 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, bu sabah haritanızın ego, gurur ve eğlenceyi yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, kendinizi oyunun zirvesinde ve dünyayla yüzleşmeye hazır hissedeceksiniz. Kendini kasmaktan ve karizmana yaslanmaktan suçluluk duyma, çünkü böyle yapmak kişisel veya mesleki hedeflerin doğrultusunda ilerleme kaydetmene yardımcı olabilir. Ancak, bu öğleden sonra Luna, Mars’la karşı karşıya gelip havaya gergin bir enerji getirdiğinde geri çekilmek isteyeceksiniz. Ayrıca, bu gece sosyal medya akışlarınıza ara vermek, bunun yerine kendinize ve şimdiye odaklanmayı tercih edebilirsiniz.


7 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunda bu zamanda yıldızlar öyle cennet gibi bir dansla dönüyorlar ki. Sevgililer sezonu için mükemmel! Gezegen yöneticiniz Venüs, mükemmel insanın bir ısırık alması için hazır, şekerli, buzlu bir pastaymışsınız gibi kutsamalarını üzerinize serpecek! Aşk ve güzelliğin tanrıça gezegenimiz bugün elektrik Uranüs’e altmışlık bir açıyla bağlandığından – şimdi güneşle ilgili ilk evinize yerleşmiştir – aşkla ilgili ani, şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Aslında, sosyal medyanın on birinci evi de aydınlandığında, bu hiç yoktan gönderdiğiniz veya beklenmedik bir şekilde kalbinizi ve belinizi alevlendiren bir mesaj olabilir.


7 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ucube bayrağının dalgalanmasına izin ver, Boğa! Başak burcundaki ay, burcunuzdaki Kuzey Düğümü ve Uranüs’ü üçgen yaptığından, bugün yakın ve daha büyük profesyonel topluluğunuzda kendinizi ifade etmek için öne çıkma günüdür. Özellikle yenilikçiliğiniz ve orijinalliğiniz ile tanınabileceğiniz için, türünün tek örneği olmanız gerekiyor. Kıyafetiniz, kimliğiniz veya izleniminiz aracılığıyla iş gününüz boyunca denemeler yapmaktan korkmayın. Ay, Balık burcundaki Venüs’e de karşı çıkacağından, muhtemelen yakın ve uzak, çevrimiçi ve çevrimdışı iş arkadaşlarınız tarafından destekleneceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.