Boğa Burç Yorumları 28 Şubat 2023

Boğa burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün diğer insanları kendi tarafınıza çekmelisiniz ama bu göründüğünden daha zor! Çabayı biraz azaltmanız gerekebilir veya kibirli biriyle karşılaşabilirsiniz ve bu işe yaramaz.


28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm ittifaklarınızdan yalnızca en eskileri ihtiyaç duyacağınız gerçek güveni sunar.


28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah tükettiğin içeriğe dikkat et, İkizler’in ayı aldatıcı Neptün’le kare açı yaparken. Bu kozmik iklim, özellikle moralinizi bozan haberler veya boş sosyal medya gönderileri tarafından bombalanıyorsanız, ruhunuza ağırlık verebilir. Şans eseri, Merkür’ün yardım eli sayesinde, öğleden sonra dönerken kendinizle ve dış dünyayla sınırlar koymanın yollarını bulacaksınız. Satürn bu akşam aktif hale geldiğinde, hırslarınıza bağlı kalmanıza izin verdiğinde, odak noktanız profesyonel hedeflere ulaşmaya doğru kayacak. Ay Yengeç’e girdiğinde, meraklı doğanızı tetikleyerek zihninizi canlandırmanın yollarını arayın.


28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şanslı yıldızlarınıza teşekkür etmeye devam edin Boğa. Tüm gezegenler doğrudan göklerdeyken, kalbinizde ne varsa onu takip etmek için gerçekten evrenden kozmik bir yeşil ışık deneyimliyorsunuz. Tezahür, kozmik güçle hizalanmanıza ve titreşiminizi çekmeye çalıştığınız şeye çevirmenize yardımcı olan bir tekniktir. Ancak, neyin eksik olduğuna odaklanmayın – aradığınız şeyin zaten burada olduğu fikrine odaklanın. Dikkatinizi “gelecekten” geleceğe şimdi sahip olmaya çevirerek, hayatınızın gözlerinizin önünde değişimini izlemeye başlayacaksınız.


28 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, işyeri tartışmalarında gezinmek için sezginizi kullanın. Ay, ikametgahı Yengeç’e girerken, bugün işteki duygusal alt akıntıya dikkat etme eğiliminde olabilirsiniz. Ay enerjisi, hassas konular hakkında konuşmak veya bir iş arkadaşınızla daha anlamlı bir sohbet etmek gibi daha hassas bir yönü ortaya çıkarabilir. iş arkadaşlarınız da içgüdüsel olarak havalandırmak için size gelebilir. Bu duygusal olarak karmaşık bir çılgınlık olsa da, işteyken empatik olarak tükenmiş hissetmemek için profesyonel sınırlarınızı koruduğunuzdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.