Boğa Burç Yorumları 21 Şubat 2023

Boğa burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendiniz hakkında oldukça harika hissediyorsunuz – arkadaşlarınızın size ihtiyacı olduğunda oradasınız, en iyi niteliklerinizin tümü herkesin görmesi için açık ve iyi zamanların nerede olduğunu biliyorsunuz.


21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Övgülerin hayattaki en güzel şeylerden biri olmadığını kim söylüyor? Sen değil!


21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu öğleden sonra, Balık burcunun ayı ve rüya gibi Neptün güneş onbirinci evinizde hizalanırken, topluluğunuz arasında esrarengiz bir varlık olacaksınız. Komşularınız, iş arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız arasında gezinirken görünümünüze biraz mistik bir hava katın ve gün boyunca akıp giderken kendinizin parlamasına izin verin. Ne yazık ki, günün ilerleyen saatlerinde Merkür ve Uranüs karşı karşıya geldiğinde gerilim balonunuzu patlatabilir ve sosyal ve zihinsel bir duvara çarpmanıza neden olabilir. Neyse ki, diğer taraf, bu akşam meditasyon yapmak ve maneviyatınızı kucaklamak için mükemmel bir fırsat olarak, Luna Pluto’ya bir öpücük üflediğinde sizi ayağa kaldırmak için toplanacak.


21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koş ve saklan Boğa! Drama başlıyor! Bu özellikle doğrudur çünkü hüsran buradadır ve gezegenler doğrudan sizi işaret etmektedir! Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, mesleki başarıya ilişkin solar on birinci evinizde cızırdıyor ve yükseliyor. Elektrikli Uranüs’e küstahça gölge atacak, şimdi onu güneşteki ilk kimlik evinizde sallayacak. Bu, sizi ve bir partnerinizi öfkelendiren kötü kariyer haberleriyle aniden kışkırtılmış, dürtüklenmiş ve yumruklanmış hissedebileceğiniz anlamına gelir. Haber, ikinizi de sarsacak veya sizi birbirinizin boğazında bırakacak şekilde tezahür edebilir.


21 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kendinizi bunalmış hissetmeden önce bir adım geri atın. Kova burcundaki Merkür burcunuzdaki Uranüs ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzla ilgili konuşmalar stresli olabilir. Mesleki taahhütlerinizin ve çalışma ilişkilerinizin şartlarını müzakere etmeye hazır hissedebilirsiniz, ancak görüşme planladığınız gibi gitmeyebilir. İkiye katlamak yerine, başkalarının söyleyeceklerini dinlemek ve başka bir gün yeniden toplanmak için planlar yapmak en iyisi olabilir. Kariyeriniz hakkında net bir fikriniz olsa da, planlarınızı tartışmanın zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.