Boğa Burç Yorumları 2 Şubat 2023

Boğa burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz geri adım atmalı ve diğer insanların söz sahibi olmasına izin vermelisiniz – keşke sohbete hakim olduğunuzu düşünmemeleri için. Haklı olabilirsiniz, ancak bu onların duyulmak istemedikleri anlamına gelmez!


2 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İttifakların değerini biliyorsunuz ama bugün sabrınız olmayacak.


2 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah önemli bağlantılar kurulacak sevgili Boğa, Yengeç ayı gökyüzümüzde ender rastlanan bir “uçurtma” oluşumu oluştururken. Evren, destek ağınızı genişletmek için işbirliği yaparken, bu kozmik iklim düzeninde dostça bir yüz takındığınızdan emin olun. Bu arada, Venüs, auranızı aşırı cazibe ile kutsayarak popülerliğinizi yükselterek, kader düğümleriyle tatlı bir ittifak paylaşıyor. Ancak, öğleden sonra yaklaşırken ve Luna, Chiron’la karşı karşıya gelirken kendinizi biraz sansürlemek isteyebilirsiniz, bu da çok fazla şey açığa vurmanıza neden olabilir. Uranüs’ün yardım eli sayesinde bu gece sohbet bir kez daha hareketlenecek.


2 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asteroitler ve birçok gök cismi, yaşamlarımız üzerinde farklı hakimiyetlere sahiptir Boğa. Adını Roma tarım ve hasat tanrıçasından alan bir asteroit olan Ceres, kişisel bakım ve öz sevgi ile nasıl ilişki kurduğumuzu ortaya koyduğu için astrolojide özel bir yere sahiptir. Yakında, bizi hayatımızdaki bu temaları içimize dönmeye ve anlamaya teşvik ederek gerileme aşamasına girecek. Kendimize iyi bakmıyorsak, ileride bunu nasıl yapmaya başlamamız gerektiğine dair acı gerçeklerle yüzleşebiliriz. Unutmayın: ilişkilerimiz bile bizi beslemelidir.


2 Şubat 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayallerinin peşinden gitmek senin kaderinde var Boğa! Balık burcundaki Venüs, burcunuzdaki Kuzey Düğümü’ne 60’lık açı yaparken keşfedeceğiniz ve başaracağınız çok şey var. Yüce Venüs, profesyonel özlemler ve ağ kurma sektörünüzü tatlandırıyor. Sahip olduğunuz her bağlantının, sizi kariyer yolunuz için hedeflerinize, hayallerinize ve dileklerinize uyan fırsatlara sihirli bir şekilde yaklaştırdığını görebilirsiniz. Şans eseri, kaderin ve kaderin kuzey düğümü de sizin lehinize çalışıyor çünkü gerçek profesyonel çağrınızı takip etmeniz gerekiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.