Boğa Burç Yorumları 19 Şubat 2023

Boğa burcunun 19 Şubat 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Şubat 2023 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Şubat 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Şubat 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Şubat 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Şubat 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kim sizi yeni bir şey denemeye, hatta bir şey hakkında karar vermeye zorlarsa itsin, çok yavaşlamalısınız. Şu anda sandığınızdan çok daha fazla seçeneğiniz var.


19 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biraz acele et ve bekle. Okumak için bir kitap getirin. Zaman geçecek.


19 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Venüs ve Plüton gökyüzünde aynı hizaya geldiğinde, akraba ruhlarla bağlantı kurmak için bir dakikanızı ayırın. Bu titreşimler, özellikle ruhani bir topluluğu kucaklamak söz konusu olduğunda destekleyicidir ve bir meditasyon çemberi veya en sevdiğiniz okült dükkâna okul gezisi için mükemmel bir sabahı işaretler. Bu akşam Kova burcundaki Ay Satürn’le birleştiğinde ciddi ama yenilikçi bir enerji sizi bulacak ve sizi profesyonel hedeflerinizi ve başarıya giden yolunuzu gözden geçirmeye itecek. Bu akşam Balık burcundaki yeniay, sosyal yönünüzü ortaya çıkaracak ve aileniz ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için vites değiştirmenize yardımcı olacak. Bu sırada Venüs, gece yarısından hemen önce Koç burcuna girerek sizden önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuzu beslemenizi ister.


19 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün süper sıcaktan süper dramatik Boğa’ya geçerse şaşırmayın. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün güneş onbirinci evinizdeki gezegenlerin en gizemlisi olan güç merkezi Pluto ile altmışlık açıyla bağlantılı olmasıdır. Gökyüzündeki daha az yararlı dansımızla, özellikle bir arkadaş veya eski bir arkadaşla ilgili olarak, ilişki meselelerinde “ya hep ya hiç” hissedeceksiniz. Bekarların yolları, karmik bir aşık olan ve hayatlarını sonsuza dek kökten değiştirecek biriyle bile kesişebilir. Bununla birlikte, ölümcül bir çekicilik olabilecek biriyle tanışma olasılıkları da aynı derecede yüksek!


19 Şubat 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeniz için size ne ilham verecek? Profesyonel yolculuğunuz, Venüs Balık burcunda Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında, daha büyük profesyonel topluluğunuz ve profesyonel özlemleriniz tarafından geliştirilecek olan radikal bir dönüşümden geçiyor. Sekstil, kariyer yolunuzun ilerlemesini artırabilecek hayallerinizi takip etmek için kozmik işaretinizdir. Çevrimiçi ve çevrimdışı, yakın ve uzakta ağ oluşturarak daha büyük profesyonel topluluğunuzdaki fırsatları araştırın. Ortaya çıkan şeye şaşırmış olabilirsiniz, ancak tam da aradığınız şey olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.