Boğa Burç Yorumları 14 Şubat 2023

Boğa burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 14 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi enerjiniz şu anda insanları okumanıza yardımcı oluyor – bu nedenle, insanların ne düşündüğünü anlamanız gereken bir randevu veya başka herhangi bir durum için harika bir zaman. Gerçekten bağlanabilirsiniz!


14 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sıkı çalışma biraz ter gerektirir, ama eğleneceksin; kirlenmekten korkma.


14 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, savunmasızlık ve derin bağlantılar bugün o kadar korkutucu görünmeyecek, çünkü Yay burcunun ayı destekleyici Jüpiter ile hizalanıyor. Bu titreşimler, en yakın bağlarınızı güçlendirmek ve Sevgililer Günü’nüze anlamlı bir unsur getirmek için mükemmeldir. Evde kişisel bakım pratiği yapmak, en iyi arkadaşınızla bir şeyler içmek için buluşmak veya kitaplarda ateşli bir randevu yapmak için planlar yapmış olun, duruma açık bir kalp ve zihinle yaklaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ayrıca, bu akşam Luna Chiron’a bir öpücük göndererek sizi evrenden gelen şifaya açtığında, etrafınızda peşinizden gelen tüm kederlerle barışma fırsatınız olacak.


14 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

“Yaralı Şifacı” Chiron, astrolojideki en ünlü asteroitlerden biridir, Boğa. Bunun nedeni, bu yaşamda nihayetinde yeniden ziyaret etmemiz ve üstesinden gelmemiz gereken geçmişten gelen travmatik durumları, ilişkileri ve acıları ortaya çıkarma konusundaki önemli yeteneğinden kaynaklanmaktadır. Şu anda, Chiron Koç burcunun göklerinde yörüngede dönüyor ve insan topluluğuna gelişmek ve yükselmek için bireysel temel amaçlarımız konusunda cesur ve özgün olmamız gerektiğini söylüyor. Başkalarına teslim olamayız, aksi takdirde doğuştan gelen bütünlüğümüzü sürekli olarak feda ederiz. Geçmişinizden gelen zorlukları yansıtmak ve iyileştirmek için bu bilgeliği kullanın.


14 Şubat 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücüne yatırım yap Boğa. İnanılmaz bir profesyonelsiniz, ancak Yay burcundaki ay Koç burcundaki Kayron ile üçgen açı yaptığında kendinize inanmak için çok çalışmanız gerekecek. Ateşli üçgen, iş gününüzde daha çok bilinçaltı bir etkidir, bu nedenle engellemeleriniz ve kendinizden şüphe duymanız üzerinde çalışırken biraz içe dönük hissedebilirsiniz. Neyse ki, ilerlemek için gereken güveni bulursanız, üçgen açı iyileştirici bir deneyim olabilir. Ay, İkizler’de Mars’a karşıt açı yaptığında kendinizi güvende ve istikrarlı hissetmenize yardımcı olacak her şeye dalmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.