Başak Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Başak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 9 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu sabah gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey, bir merak fırtınasına – ve belki de yaratıcılığa – neden olur ve sizi rahatsız eden sorunun cevabını bulabilmelisiniz.


9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyi haberler, bir hedefe doğru koşmak için can atıyor ama önce bir plan yapmalısın.


9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah ay uyumlu Terazi’de ve güneş ikinci evinizde ilk kez sahneye çıkarken, biraz zaman harcayın, topraklayın, gerin ve çevrenizi takdir edin. Bu ışık yerleşimi, yıldızlar duyularınızı yükseltmek ve maddi alemlerle bağlantı kurmak için hizalanırken, lüksün tadını çıkarmak ve etrafınızdaki güzelliği kabul etmekle ilgilidir. Dönüştürücü ve uğurlu bir enerji, öğleden sonra, Luna Jüpiter’le karşı karşıya geldiğinde sizi bulacak ve ilk başta ne kadar küçük görünürlerse görünsünler, büyük kutsamalara yol açabilecek yeni fırsatları yolunuza bırakacaktır.


9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kutsal cinsellik vardır ve Vesta, Başak olarak bilinen güçlü asteroide bağlıdır. Vesta, ocağın ve evin antik Roma tanrıçasının adını almıştır. Doğduğumuz andan geçtiğimiz ana kadar içimizde yaşayan kutsal iç aleve bağlıdır. Bu, çoğu zaman uğrunda fedakarlık yaptığımız, en içteki kimliğimizi savunup ona yakın tuttuğumuz bir kutsal cinsellik biçimidir. Vesta, Balık burcunu geride bırakıp Koç burcuna girerken, bu, arzularımızın peşinden koşma ve onları koruma konusunda hepimizin daha korkusuz ve agresif olacağı anlamına geliyor.


9 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İçindeki zenini bul Başak. Ay Terazi burcunda olduğu için önümüzdeki birkaç gün mali meseleleriniz dokun-kalk olabilir. Terazi’deki ay, finansal olanaklarınız, banka hesabınız ve öz değeriniz ile ortak bir zemin bulmanız gerektiğini hissettirecek. Bir an tamamen iyi hissedebilir, sonra tamamen dengesiz hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay bir hava burcunda, bu yüzden en azından duygularınızı daha rasyonel bir şekilde çalışarak biraz daha kararlı hissetmenize izin verebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.